Op bezoek bij Ragnar, Benjen en Isa


In het Paasweekend zijn we naar Arkel en Noord Brabant gereden en hebben daar Ragnar (Jaqen), Benjen en Isa (Daenerys) opgezocht en de stambomen weggebracht. 

Met alledrie gaat het erg goed. Ze zien er goed uit en zijn erg gehecht aan hun nieuwe eigenaren. Alledrie zijn ze, net als Sansa en de andere pups, flink aan het wisselen. Hun wereld wordt groter en ze worden wat ondernemender.

We kijken er ook erg naar uit binnenkort de laatste pup, Reidar (Rhaegar) in Pernis te bezoeken. Dit zal binnen een aantal weken gaan gebeuren.

Hieronder een filmpje, Sansa heeft steeds het zwarte tuigje om:

 


Op woensdag zijn we vertrokken met de camper en direct doorgereden naar Arkel, waar Ragnar woont met zijn eigenaren Piet en Lenie.
We hadden afgesproken op een veldje waar Ragnar en Sansa meteen lekker los met elkaar konden spelen, en dat deden ze!

Later bij de koffie zat Sansa voor de rust weer in de camper en had Ragnar tijd om ons te besnuffelen, en hij herkende ons duidelijk. hij doet het erg goed, ook op cursus en Lenie en Piet zijn blij met hem.

IMG 2875

Ragnar en Sansa

IMG 2881

Ragnar en Sansa


Op vrijdag hadden we afgesproken in Oudenbosch bij Benjen. Ook Benjen was blij om ons te zien! Benjen heeft veel (klein) kinderen over de vloer en dat gaat erg goed. Hij is een vrolijke en heel open hond. Ook Maike en Wim zijn blij met hun belhamel.
Sansa was de dag ervoor geblesseerd geraakt aan haar pootje en kon maar heel even spelen met Benjen in de tuin. Dit ging wel erg leuk.

IMG 2902

Benjen

IMG 2907

Benjen

 

Op maandag, tweede Paasdag gingen we op bezoek in Woensdrecht bij Sibylla en Rob met Isa. Isa had wat last met wisselen gehad maar gelukkig had ze maandag alle hoektanden eruit en was het ergste achter de rug. ook Isa was erg enthousiast om ons te zien! 

Later hebben we Sansa erbij gehaald zodat ze samen even in de tuin konden spelen.

Ook Isa doet het erg goed. Ze kan prima even alleen thuis zijn als er gewerkt moet worden en kan ’s nachts al met open bench in de huiskamer slapen. Ook op de cursus doet ze het prima.

IMG 2936

Sibylla met Isa

Sansa en Isa (1)

Isa links, Sansa rechts

 

© Ayesta Brand. All rights reserved, please do not copy anything without my permission.