Rokus op vakantie

Afbeelding 3
Afbeelding 5
Afbeelding 6


Hoi Ayesta,

Ik had je al veel eerder willen berichten, maar we waren te druk. Allereerst dank voor de leuke filmpjes van de eerste weken. Erg leuk om te zien en wat groeien ze snel groot! Roel heeft ook op de nestendag weer enorm zijn best gedaan. In mei zijn we naar de Cevennes geweest. Heerlijke vakantie. De reis vond Rokus erg vermoeiend. Hebben het in 2 dagen gedaan, maar vooral terug was hij best stuk. Ter plaatse genoten. Veel gewandeld. Groot voordeel was dat er meestal beken onderweg waren. Een dag TE WARM!!! Waren zelf ook wat verrast. Bleek ineens 32 graden en behoorlijk stenige wandeling. Dat was too† much.. Natuurlijk hebben we altijd ruimschoots water bij ons. Rokus had van nature al de neiging om ons in de schaduw op te wachten. Maar sinds die wandeling trekt hij zich meestal terug in het struikgewas ook al is het niet bijzonder warm. Binnenkort mogen we weer een weekje naar Vlaamse Ardennen. Is lekker dichtbij en toch heel ander landschap.

De schoolvakanties beginnen volgens mij zo’n beetje aan het eind van de maand. Gaan jullie nog weg met de beesten? Nog een nieuwsgierige vraag. Gaan jullie ook naar terrassen met de drie honden? Rokus gaat altijd mee. Gaat eigenlijk prima. Moeten wel aandacht hebben voor passerende honden. Dan kan hij ( aan de lijn) op terras uitvallen. Als ik het tijdig in de gaten heb is er niets aan de hand, kwa even toespreken. Zo zaten we dus op de heenreis op een Frans terras.. Er waren plastic stoelen. Je voelt hem misschien al aankomen.. Serveerster komt kaart brengen en Rokus schrikt wakker en wil naar haar toe rennen. Toen had de stoel nog maar 3 poten.. En de dame in kwestie hield nog wel zo van dieren††Het is verder gelukkig goed afgelopen en enige “incident”.

Hier nog een paar recente plaatjes van de vakantie. Water is alles. Hij moet altijd zien wat wij zien en 1 diep in rust.

Ik wens jullie alle goeds en een mooie zomer!

groetjes, Marion

© Ayesta Brand.†All rights reserved, please do not copy anything without my permission.