Update Benjen

IMG 2408


Hoi Ayesta,

Benjen doet het m.i. heel goed. Ik heb wel gezien, dat hij dingen snel door heeft, vooral als ie ze leuk vindt. Zijn bench blijft brandschoon, het meeste doet ie buiten bij het uitlaten en de 'vergissingen' op van dat witte papier dat we bij de dierenwinkel hebben gehaald. Hij rent graag achter de kleinkinderen aan.

Een dag na de spuitjes bij de dierenarts was ie blijkbaar niet zo lekker en wilde niet eten, maar dat is een dag later alweer hersteld. Meneer is wel erg bijterig (vooral in onze kleren), maar dat hadden vorige pups die we hadden ook. Hij sjouwt de hele dag 'zijn' speelgoedjes naar zijn mand of naar zijn bench. Hij beschouwt die plekjes als echt van hem. De kleinkinderen laten hem op die plaatsen met rust. Na uitgaan of spelen gaat ie meestal een tijdje slapen. 

Hij ligt graag aan onze voeten. Bijna altijd komt ie erbij liggen als ik bij de tv zit of als iemand van ons achter de pc gaat zitten. Soms zit ie bij Maike op schoot, maar ik vind dat hij dat niet zo heel lang leuk vindt.

Hij begint met blaffen. Vooral als ie iets hoort of ziet wat ie niet kan thuisbrengen. (bv een voetganger in het donker of wanneer er iemand door de voordeur naar binnen komt).

Bang voor geluiden als een stofzuiger of een wasmachine is ie totaal niet.

Als er in de verste verten een hond aan komt reageert ie meteen daarop. Soms heb ik die nog niet eens gezien.

Hij ligt nu ook weer op zijn gemak in de bench met de deur open. 


Sneeuw vond hij ook geweldig. Hij speelt veel met die knuffel die hij meegekregen heeft en ik hoor regelmatig het geluid van een (namaak) eend.

Nou, eigenlijk zijn dat de belangrijkste dingen, denk ik.

vr.groet

Wim

IMG 3358 (1)


© Ayesta Brand. All rights reserved, please do not copy anything without my permission.