Update Reidar (Rhaegar)

20170203 164953


(Rhaegar, reu donkerblauw)

Hallo,

mijn naam is Hriđarr maar mijn vrienden noemen mij gewoon Reidar hoor.

Sinds 7 januari woon ik bij mijn nieuwe baasjes Margo en Paul. Toen ik opgehaald werd bij Ayesta en Roel moest ik in de auto mee en dat vond ik wel een beetje spannend, gelukkig mocht ik wel twee keer over Margo kotsen. Daarna zijn we nog heel vaak met de auto weg gegaan en nu vind ik autorijden wl leuk. Al sinds de tweede dag dat ik hier woon mag ik al los in de uitlaatzone en heb al een heeeeeleboel nieuwe vriendjes gemaakt, van de kleinste Chiwafwaf tot de twee grote Boerboelen Baloe en Cross. Hoewel, toen Cross met zijn 80 kg op mijn pootje ging staan vond ik hem effe niet zo leuk meer. Ik probeer altijd netjes te komen als Paul mij roept maar soms moet hij wel even wachten want dan ben ik nog niet uitgespeeld maar als ik dan kom ga ik altijd netjes zitten en krijg dan wat lekkers. Al sinds dag n slaap ik de hele nacht door maar moet ‘s morgens wel heel erg plassen en dat doe ik dan in de tuin die ik goed bewaak want ik blaf altijd hard tegen iedereen die daar langs loopt. Als Paul daarna met mij naar het uitlaatveldje gaat moet ik mijn poepie soms wel een half uur op houden tot ik weer lekker in de keuken ben maar dat geeft niets hoor want Paul en Margo ruimen het graag op geloof ik.

Ik ken al de commando’s: zit, af, los, naast, wachten ( bij de stoeprand) en nog wel tien meer maar soms haal ik ze nog wel een beetje door elkaar. Vorige week zondag ging ik met Paul voor het eerst naar de puppy cursus, ik wist natuurlijk niet wat dat was maar Paul zei dat ik het daar vast goed zou doen. Eenmaal op de puppycursus bleek het heel leuk te zijn, je mag steeds naar andere honden blaffen om ze uit te dagen en er liggen heerlijke konijnenkeutels op het gras, het ruikt er ook nog naar de hertjes die er ’s morgens waren en je kan er ook leuk kuilen graven. Ik geloof dat Paul het ook erg naar zijn zin heeft gehad want ik heb hem de hele tijd leuke geluidjes horen maken terwijl hij de clown stond uit te hangen zwaaiend met een voertje. Waarom hij dat nu deed weet ik niet want daar had ik het te druk voor. Ook vind ik het leuk om achter auto’s, brommers, fietsers, hardlopers en zelfs scootmobielen te rennen maar dat mag ik geloof ik niet

Omdat ik nog te klein ben om alleen thuis te blijven mag ik met Paul mee naar het werk, tijdens het autorijden mag ik achter de stoel in de dubbelcabine maar eenmaal ter plaatse moet ik achterin de auto in de bench waar ik lekker kan slapen. Zo ben ik al in heel veel plaatsen geweest, Rotterdam, Rockanje, Cadzand, Goes, Middelburg, Amsterdam, Breda, Den Bosch en nog veel meer plaatsen. Afgelopen vrijdag mocht ik nog wat langer voorin de auto blijven omdat ik zo lekker sliep en toen ik met honger wakker werd bleek dat Paul voor mij zijn lunchpakketje had laten staan, wat smaakten die boterhammen met worst lekker zeg.

Als we thuis zijn kan ik altijd heel lief spelen met al mijn speelgoed en als ik daar moe van ben kan ik ook heerlijk slapen in mijn bench maar kan ook lekker op de bank op Paul zijn hoofd gaan liggen want ik mag niet op de bank.

Alles bij elkaar is het best wel wennen aan de gedragingen van Margo en Paul maar ik weet zeker dat dat helemaal goed gaat komen in de toekomst.

Reidar

IMG 0629Ayesta Brand.All rights reserved, please do not copy anything without my permission.