Update Sansa 

P1010828


Ondertussen is Sansa al een hele dame aan het worden en weegt ze ruim 18 kilo.
Na een onderbreking van een paar maanden ivm mijn gezondheid zijn we gelukkig nu weer bij de schapen aan het trainen. Sansa vindt het reuze interessant allemaal.
Ze is nu een aantal keren mee op reis geweest in de camper en als die voor de deur staat, wil ze erin. Ze vindt het heerlijk.
Andere honden vertellen ons dat ze zo langzamerhand in de puberteit aan het komen is: Ze wordt nu sneller en harder afgestraft. Zelf merken we er nog niet heel veel van, ze luistert nog steeds goed. Wel durft ze wat verder bij ons vandaan te gaan in het bos om iets te onderzoeken of een andere hond te begroeten. Ze is dan soms even uit zicht.
Ze is dol op water. Het heeft even geduurd voordat ze echt ging zwemmen, maar toen ik een dummy aan een touw het water in gooide, snapte ze het spelletje meteen. Nu springt ze in elke sloot… :D

We hebben haar ingeschreven voor de Kampioens Clubmatch van de NHC op 10 juni a.s. in Utrecht. Haar zusje Isa (Laxko Daenerys) is ook ingeschreven en broertje Walder komt waarschijnlijk ook. Erg leuk en ik hoop stiekem nog meer broertjes en zusjes tegen te komen.

P1010831
P1010821
P1010713
P1010694
P1010697
© Ayesta Brand. All rights reserved, please do not copy anything without my permission.