Genealogie familie Knape

Menu

Nieuwsgierig?

Voorwoord

Parenteel

Index op naam

Mutaties

Links

Contact


   Sommelsdijk
 

Familieleden en ge´nteresseerden, ook nieuwsgierig geworden naar de genealogie familie Knape?

 

Dit zijn de kinderen van mijn opa Klaas Knape. Deze foto zal omstreeks 1925 gemaakt zijn waarbij Annie als laatst geboren kind centraal staat. Na Annie wordt Jacob Leendert en Krijn (Kees) nog geboren. Pieter Jacob (op foto links onder) is mijn vader.

Ik hoop dat u zich ook betrokken gaat voelen bij de geschiedenis van de families Knape. In eerste instantie zal je veel terug vinden van de tak Sommelsdijk. Daarnaast wil ik proberen andere takken in beeld te krijgen en deze via het internet te publiceren.

Door dr. A. W. E. Dek is reeds eerder een onderzoek verricht naar de oorsprong van onze ouders. Tot rond 1953 wordt zijn boek als bron gebruikt. Natuurlijk zal er veel informatie vanaf 1953 toegevoegd kunnen worden.

Juist deze generaties tussen 1953 en heden zijn nog niet aangevuld. Wilt u opgenomen worden en/of foto's willen toevoegen in deze genealogie dat kunt u mij mailen klaas.knape@kpnplanet.nl (zie contact)

Het is mijn streven om de door u aangeleverde informatie zo snel mogelijk toe te voegen aan onze genealogie en deze het web toe te voegen. Ik hoop dat zelfs de geŰmigreerde tak hun informatie hier vandaan gaan halen en ook onze buitenlandse tak aan onze bron kunnen toevoegen.

Van de tak Amsterdam, Zwolle enz. loopt een onderzoek Ook deze informatie wil ik gaan bundelen. Informatie is van harte welkom.

met vriendelijke groet, Klaas

 

 

 

 vlnr:   Jan         Jasper       Aad

             Marta                 Bets

           Piet       Annie        Jans