Bed & Breakfast "De Zeemeermin"

Home   

Kamers

Prijzen

Adres

Route

In het gezellige Zeeland bevindt zich in het groenste dorp van Nederland Bed & Breakast "De Zeemeermin". Dit Bed & Breakfast biedt een luxe mogelijkheid om even in de rustige Zeeuwse omgeving te ontspannen. Het is landelijk gelegen aan de rand van het dorp Dreischor. Dreischor bevindt zich op het eiland Schouwen Duivenland.

Er zijn drie tweepersoonskamers beschikbaar. Er is 1 grote luxe kamer op de benedenverdieping, gelegen naast een ruime luxe badkamer en er zijn 2 kamers op de eerste etage. Het uitgebreide ontbijt wordt op de kamer, de woonkamer, de serre of het terras geserveerd.

Schouwen-Duiveland leent zich uitstekend om lekker te ontspannen in een rustige omgeving. Een bezoek aan de waterwerken “Neeltje Jans” en monumentenstad Zierikzee maakt uw verblijf in het mooie groene ringdorp Dreischor tot een succes. De omgeving biedt voldoende vertier voor de sport-, cultuur-, natuurliefhebber. Op sportief gebied kunt u zich hier prima vermaken. U kunt in de nabije omgeving fietsen, wandelen, skeeleren, golven, paardrijden, surfen, duiken, abseilen, zwemmen en nog veel meer. Er worden ook in de buurt ook stroafeesten, visserijdagen en vlasdagen gevierd. Er zijn veel verschillende goede restaurants waar U heerlijk kunt dineren.


 

 

 

 

last update: zaterdag 24 mei 2008