Klik hier om een paar video's van mijn optredens te bekijken.

www.eigen-wijsje.nl

Laurie Hond
zangeres, zangdocent lichte muziek, stembevrijder,stemtherapeut

Klik hier om een paar video's van mijn optredens te bekijken.
Adem- en stemtherapie

Adem- en stemtherapie

Veel mensen verlangen ernaar zich vrijer en ongecensureerd te kunnen uiten.Vaak voelen we ons belemmerd en weten we niet waardoor. Adem- en stemtherapie is een individuele therapie die zich richt op het herkennen en opheffen van blokkades veroorzaakt door bepaalde onverwerkte ervaringen. Alles wat je meemaakt in je leven ligt opgesloten in je lichaam. Heftige ervaringen kunnen je hierdoor belemmeren in je functioneren. Je kunt dan niet meer in het leven staan zoals je graag zou willen.

Je adem kan je veel vertellen over wat je weerhoudt om met volle teugen te leven. De therapie leert je goed in contact te staan met je adem en zo te ontdekken wat deze te vertellen heeft. Je zult hierdoor beter gaan ademen. Wanneer je vrijelijk kunt ademhalen heeft dit ook veel effect op je stem. Deze gaat warmer en voller klinken omdat er lucht kan stromen naar alle ademruimten in je lichaam Andersom is het ook zo dat de klank van je stem je op een spoor kan brengen van wat je dwarszit.

Adem- en stemtherapie maakt gebruik van diverse technieken om je bewust te maken van je adem. Je leert jezelf hierdoor beter kennen en ervaart wat je adem en stem je te zeggen hebben.

Om een voorbeeld te geven van wat je met mijn therapie kunt bereiken, laat ik hieronder één van mijn cliënten aan het woord. Hij schreef: "Laurie heeft me geholpen om beter om te gaan met mijn verlegenheid en me in lastige situaties vrijer te voelen en beter mijn ademhaling en stem te gebruiken. Door me in een veilige oefenomgeving lastige situaties voor te stellen en te oefenen met mijn ademhaling en stem ben ik meer vertrouwd geraakt met mijn lichamelijke reactie op deze situaties. Ze heeft me laten ervaren dat het mogelijk is te veranderen en heeft me geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb hier veel baat bij in mijn persoonlijke en professionele leven".

Meer informatie? Bel Laurie Hond op 020-6710842, of mail naar lauriehond@eigen-wijsje.nl

 

Adres:
Laurie Hond
Jan Lievensstraat 5 (de Pijp), Amsterdam
T: 020-6710842/06-18454836
E: lauriehond@eigen-wijsje.nl
WWW: www.eigen-wijsje.nl


Doorzoek mijn website
of internet met FreeFind

zoek op deze site zoek op Internet