Klik hier om een paar video's van mijn optredens te bekijken.

www.eigen-wijsje.nl

Laurie Hond
zangeres, zangdocent lichte muziek, stembevrijder,stemtherapeut

Klik hier om een paar video's van mijn optredens te bekijken.
Cursus: stemklas

Stem-expressie/stembevrijding; je stem (b)en jij!flyer

Dit is een groepscursus voor iedereen van wie de stem niet naar buiten komt zoals hij of zij graag wil. Je stem vertelt je veel over de manier waarop je in het leven staat. Vaak belemmeren ervaringen die we in het leven hebben opgedaan en die we niet voldoende hebben kunnen verwerken ons in de manier waarop we verlangen ons te uiten.. De cursus reikt je de middelen aan om je eigen specifieke geluid en mogelijkheden te leren kennen en voluit te laten klinken. Het plezier in zingen en je uiten staat hierbij voorop.

Iedere sessie begint met bewegen. Er zijn individuele- en partneroefeningen en je zingt solo, met zijn 2en of in groepsverband. Het doel is het losmaken van je stem, zowel fysiek als mentaal, waardoor je alle kanten van je stem kunt ontdekken. Je eigen stem zal klinken zoals deze zich wil laten horen wanneer je hem zijn gang laat gaan. Je wordt bij dit proces begeleid en krijgt adviezen die bij jouw ontwikkeling passen.

Je kunt je stem laten klinken bij het zingen, maar ook bv bij het declameren van een gedicht of bij het acteren van een scène.

Meer informatie?
Bel Laurie Hond 020-6710842 of mail naar lauriehond@hetnet.nl

 

Adres: Jan Lievensstraat 5 (de Pijp), Amsterdam
T: 020-6710842/06-18454836

E: lauriehond@eigen-wijsje.nl
WWW: www.eigen-wijsje.nl


Doorzoek mijn website
of internet met FreeFind

zoek op deze site zoek op Internet