Genealogische pagina van Geert Lekkerkerker en Wilma Teeuw


Kwartierstaten over 8 generaties van onze grootouders. In veel gevallen zijn er gegevens bekend van voorouders, welke verder gaan dan de 8e generatie. Wil je meer weten over deze voorouders? Neem dan per e-mail contact met mij op.

Kwartierstaat Gerrit Lekkerkerker

Kwartierstaat Willem Johannes Teeuw

Kwartierstaat Gerrigje van Dam

Kwartierstaat Pietje Baas

Kwartierstaat Jan Maasland

Kwartierstaat Johannes Nagtegaal

Kwartierstaat Johanna Jacoba Kok

Kwartierstaat Hendrikje Wilhelmina Verdouw

Een relatief groot deel van de gegevens uit deze kwartierstaten is (naast eigen archiefonderzoek) via het internet verkregen van kwartierstaten en genealogieën, etc. van andere onderzoekers. Verder is er beperkt gebruik gemaakt van de Mormonen-database. Voor een volledige juistheid van al deze gegevens kan ik dus niet instaan.

Verder heb ik van diverse andere geslachten uit de Lopikerwaard, Krimpenerwaard, Alblasserwaard en Vijheerenlanden nog zeer veel gegevens in mijn database beschikbaar, waarvan ik bereid ben om die ook met anderen te delen.

Veel voorkomende namen zijn o.a.: den Amersfoorder, van Ardennen, Benschop, van Beusekom, Blom, Blonck, Boeff, Boele, Boer, Bos, Bosch, Both, de Bruijn, van den Dool, Hogendoorn, Jaarsveld, Koning, Maayen, van Muijlwijck, Ooms, van Oosterom, van Oostrum, Oskam, van Soest, Stigter, van der Veer, Verburgh, Verveer, van der Vliet, van der Vlist, van de Werken, Wiggelinkhuizen, de Wit, van der Wouden.

Dus indien u voor één of meerdere namen belangstelling hebt, stuur dan even een e-mail naar het onderstaande adres en geef hierin aan waarnaar u op zoek bent en wat de eventuele aanknopingspunten zijn. Wellicht kunnen we dan tot een uitwisseling van gegevens komen.


Voor aanvullende informatie, vragen of opmerkingen kunt u ons eveneens bereiken op het volgende e-mailadres: glekkerkerker@hetnet.nl of eventueel via het volgende postadres:

G. Lekkerkerker, Vlisterweg 31, 2871 VG SCHOONHOVEN, Tel. 0182-385651

HOME