Dutch Light Orbs

www.dutchlightorbs.nl

 

Channeling door Victor Zammit

 

Van Gerrit Prins, eigenaar van onze collega website www.orbhunter.nl ontvingen wij de volgende channeling, lichtbollen betreffende.

Wij danken Gerrit voor het geven van deze informatie, het vertalen van de channeling, en het verlenen van de toestemming het op deze website te mogen publiceren.

Meer channelings en informatie Victor Zammit betreffende is te vinden op diens website:

http://www.victorzammit.com

Natuurlijk danken wij ook Victor Zammit, Voor het in de wereld brengen van deze informatie.

 

 

 

 

William beantwoordt vragen met betrekking tot Orbs zijn.

The Circle of the Silver Chord                                                           December 23rd, 2006

 

Christopher: William, mag ik misschien een vraagje stellen?

 

William: Maar natuurlijk, Christopher, mijn vriend.

 

Christopher: Deze vraag kwam via het Internet. Kun jij misschien enig inzicht geven in Orb-verschijnselen of geesteslichten of iets in die richting voor de mensen die er nog niets vanaf weten?

 

William: Maar natuurlijk, mijn vriend. Dit is vooral het volgende; onze ogen zijn niet in staat om deze verschijnselen te zien omdat de frequentie waarop ons stoffelijk lichaam en onze ogen ingesteld staan niet geleidend werken voor de frequentie van dergelijke fenomenen dus daarom kunnen we ze niet zien. Maar met een cameralens heb je de mogelijkheid om een visueel beeld hiervan te creŽren en dit beeld vast te leggen. En wat gezien wordt via de Orb-verschijnselen is het begin van de individuele vibratie van een geest die door de ether breekt vanuit de geestelijke wereld naar de aardse stoffelijke wereld.

 

Het is dit, als het ecosysteem steeds meer vernietigd wordt zal dit niet meer mogelijk zijn. Dit zal de vibratie tussen de twee sferen verbreken.

 

Nu, om mijzelf nog eens te herhalen, Orb-verschijnselen zijn de eerste fasen van geestelijke manifestatie, vibratie, die door de ether breekt en zichtbaar wordt op de vibratie van de aarde.

 

Het is vaak zo dat deze energieŽn gezien worden op specifieke plaatsen waar werk wordt verricht, het lijkt veel op een poort tussen twee dimensies. Op die tijd in die staat van vibratie op die specifieke plek is het geleidend om door de vibratiebarriŤre te breken die tussen de aardse dimensie en de geestelijke dimensie zit.

 


 


Home

 

Reacties / Reactions: orbs@hetnet.nl

 

© Ed Vos