Duitse herderkennel V.D. WOLFERSKROON.

Wij zijn Gert en Roeline van Loenen en hebben 3 kinderen. Wij zijn al jaren grote liefhebbers van duitse herders. Wij zijn sinds 1987 actief in de duitse herder sport en in 1990 hebben wij ons eerste nest duitse herders gefokt.
Onze kennelnaam bestaat echter al sinds 8 juli 1969 en destijds heeft een familielid van Roeline een nest jonge duitse herders gefokt. Wij hebben in 1989 de kennelnaam "Van de Wolferskroon" overgenomen en hebben sinds die tijd meerdere nesten gefokt.

Wij zijn begonnen met het fokken van duitse herders met de teef Gabry van Olincardas VH1. Deze hond was echter al snel voor de sport niet meer geschikt daar zij haar kniebanden scheurde.

Daarna hebben wij gefokt met Percy v.d. Hornhütte VH3, K.kl. 2a, Paula v.d Lindenhalle VH3, K.kl 2a,Josca-Azra v.d. Wolferskroon , VH3, K.kl. 2a, Onka van de Wolferskroon, VH3, IPO 3, K.kl.2 en met Karo vom Stadtfeld, IPO 2, K.kl. In de toekomst gaan we fokken met de erg talentvolle Jopy vom Haardblick,, VZH. Een jonge hond met op drie onderdelen een geweldige drive.
Wij streven er na een duitse herder te fokken welke over de goede gebruikseigenschappen beschikt en hierbij verliezen wij ook de bouw niet uit het oog. Wij fokken alleen met ouder honden uit keurfok.

Wij trainen met onze honden bij de Kringgroep Apeldoorn en Omstreken. Onze honden groeien op binnen het gezin en mede daarom hebben wij goed gesocialiseerde honden.
Wij hebben meestal 1 maal per jaar een nest met jonge duitse herders. Heeft u vragen of heeft u interresse in een pup uit onze kennel neem gerust contact met ons op en wij zullen u zo goed mogelijk te woord staan.

Hieronder enkele foto's waarbij ik pakwerk doe op de vereniging.

Hieronder enkele foto's van ons tijdens de vakantie in 2008 in Kijkduin te Nederland.

Iris, Ruby en Hannah

Gert en Roeline