GESTOPT --> Trouw auto verhuur met chauffeur: stijlvolle en romantische Jaguar Daimler MKII 3.4 uit 1968 <-- GESTOPT

 

 

HELAAS IS DEZE SERVICE NIET MEER BESCHIKBAAR!!!

Als u op zoek bent naar een mooie klassieke chique oldtimer voor een speciale gelegenheid, dan is deze roomwitte Jaguar Daimler MKII met passende donkerrode lederen bekleding en notenhouten details vast iets voor u.

Deze Jaguar Daimler MKII stamt uit 1968 en is voorzien van een 3,4 liter 6-cylinder Jaguar motor (de beroemde XK-motor van Jaguar). De auto (liefhebbers spreken over ‘zij’) is in een gerestaureerde mooie conditie, waarbij de kleurstelling van de auto, roomwit met ‘Burgundy red’ lederen bekleding, het goed doet bij trouwjurken.

Deze roomwitte Jaguar Daimler MKII, met haar gracieuze lijnen en haar vele chroomwerk, is een ruime comfortabele trouwauto, wat erg praktisch is voor de bruid en haar bruidstoilet. Vanwege de leeftijd van de auto zijn gordels achterin niet verplicht (en ook niet aanwezig), dus minimale risico’s voor de bruidsjurk.

Oorspronkelijk uit Groot Brittannië en derhalve, geheel in stijl, rechts gestuurd.

 

Tevens biedt deze limousine, naast het bruidspaar, nog plaats aan een of twee bruidskinderen ( i.v.m. de veiligheid afhankelijk van hun leeftijd in overleg of alleen op de locaties).

Om u tijdens een bijzondere gelegenheid van ieder moment te laten genieten, wordt u gereden door een chauffeur in een voor deze auto gepast kostuum én met goed humeur.
De auto is alleen met chauffeur te huur.

Natuurlijk is deze wagen ook zeer geschikt voor huwelijksjubilea, ambtsjubilea, gala’s en andere bijzondere ritten. Tevens kan de auto gehuurd worden voor reclame doeleinden.


Bent u nieuwsgierig geworden, u kunt mij bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte of een bezichtiging van deze unieke Jaguar Daimler.

 

Contact

Marc Florie

Kerkrade

Telefoon (0031)-(0)6-53 896 476

Mail: marcflorie@kpnplanet.nl 

Volgende foto's tonen de auto met de optie 'linten in Engelse stijl':

Volgende foto's met dank aan Natasja en Ronald:

Volgende foto met dank aan Stéphanie en Branko:

Volgende foto's met dank aan Jos v/d Poort (josvdpoort@tiscali.nl):