VERKOCHT: Volvo Amazon combi P221 1968, geschikt voor dagelijks gebruik, geen roest of werk maar ook geen showroom conditie        Deutsch Nederlands

 

Beschrijving:

De Amazone wordt enkel verkocht, omdat we een Volvo 145 uit 1970 gekocht hebben waar ons gezin met 2 kinderen en een hond beter in past!

De Amazone is volledig geschikt voor dagelijks gebruik, wij hebben er de afgelopen jaren vrijwel dagelijks mee gereden en zijn er ook mee op vakantie in Italie, Zwitserland en ook een jaar naar Denemarken geweest.

In zijn bijna 50 jaar heeft hij zeker een heleboel kleine schrammen opgelopen, maar toch NOOIT een heel GROOT defect! Reparaties zijn altijd gedaan, ook wel eens wat laswerk, waarna de auto gewoon (deels) gespoten werd.
Dus de staat is zeker niet 1a of showroom, maar daarvoor wel een goed onderhouden staat zonder dat er werkzaamheden noodzakelijk zijn!
En als je toch graag iets zou willen doen aan onze Amazone ( (-: ), de rubberdelen in de deuren zijn niet meer de beste, alhoewel er geen water naar binnen komt.

Alles werkt aan de auto, de motor springt altijd direct aan en komt heel goed mee in het hedendaagse verkeer.
  <-- Motor loopt nog koud (YouTube video)
  <-- Motor loopt warm (YouTube video)


Specificaties:

De APK loopt tot 24-2-2019 (dus nog bijna 2 jaar)! Bovendien wordt de auto volgend jaar volledig vrijgesteld van APK!
Er zit een trekhaak onder die maar liefst 1475 kg geremd mag trekken!
De 2 achterbanden zijn afgelopen jaar vernieuwd.

Foto's:

Foto's op de hefbrug:


 

Contact

Marc Florie

Kerkrade / Holland (the Netherlands)

Telefoon (0031)-(0)6-53 896 476

Mail: marcflorie@kpnplanet.nl