www.edvos.nl

 

Rood water

Wat zit er in onze neerslag?

Hebben chemtrails hier mee te maken?

Door Ed Vos  ©2013

 

 

(Zie onder dit artikel ook de links naar de ons toegestuurde foto's en berichten van derden)

 

Een goede bekende van me, die ik al decennia lang ken en op de veluwe woonachtig is, heeft vogel drinkwater schalen en andere bakjes in de tuin staan, die verrassend genoeg na verloop van tijd rood water bleken te bevatten.
Beiden leven we inmiddels meer dan een halve eeuw op deze planeet Aarde, maar hebben dit in ons leven niet eerder meegemaakt. Sinds eind negentiger jaren (van de vorige eeuw), is het ons bekend dat er Chemtrails gesproeit worden: het vanuit vliegtuigen in de lucht verspreiden van chemicaliŽn. Inmiddels is bekend dat in deze chemicaliŽn-uitstoot onder andere aluminium, barium, strontium, en virussen aanwezig zijn.

We kennen ze allemaal wel, die drinkwater schalen voor vogels. Ook blijft er wel eens een bakje of een ander atribuut buiten staan waar zich dan ook regenwater in verzamelt. Nooit is me in de ruim 57 jaar dat ik op aarde ben, opgevallen dat er zich na verloop van tijd ,rood water in deze bakken en schalen bevond. Wel vuil natuurlijk van afgevallen bladeren, en wat er zoal in een natuurlijke omgeving waar ik vele jaren heb gewoond, zich in de bakken verzamelt.
Begin mei 2012 werd ik ineens geconfronteerd met het feit dat water dat reeds enige weken in de schalen en bakken stond, rood gekleurd bleek te zijn. Zie bijvoorbeeld bovenstaande foto. Dit was wel zo'n uitzonderlijke ervaring, dat ik me ging afvragen waarom dit water ineens rood gekleurd zou zijn!

Tijd dus om dit merkwaardige verschijnsel eens verder te onderzoeken. We hebben daartoe verschillende schalen en bakjes neergezet in de tuin, en constateerden dat wanneer er gedurende enige dagen chemtrail-activiteit was, het water inderdaad weer rood kleurde.

Ik ben geen bioloog, geen chemicus of wat dan ook van waar uit ik dit verschijnsel kan verklaren. Wel ben ik geinteresseerd in gezondheid, de natuur en ons millieu, zonder nu direct overal voor op de bres te springen.
Ik hoop dat U lezer, me wellicht verder kunt helpen met dit toch wel merkwaardige verschijnsel dat blijkbaar alleen optreedt wanneer er chemtrails in de lucht gesproeid worden.

 

Brengen chemtails chemicaliŽn in de lucht die het opgevangen regenwater rood doet kleuren?

 

  

  

Vreemd die onderbreking bij de foto links onder!
Vliegtuigmotor uitgevallen? Tijdelijk geen condensvorming?

 

Chemtrails zie ik slechts vanaf de eind 90 jaren van de vorige eeuw. Daarvoor heb ik ze nooit gezien. Wel de condensstrpen (Contrails) die gebruikelijk zijn bij vliegtuigen, afhankelijk van de weers en lucht condities op de hoogte waar vliegtuigen vliegen. Contrails verdwijnen echter snel weer. Chemtrails blijven vaak vele uren hangen en waaieren dan langzaam uit.

Een selectie uit de vele honderden foto's die we van de chemtrails gemaakt hebben zijn op een you tube filmpje te zien:

http://www.youtube.com/watch?v=QqjgVm-X81E

 

 

Enige foto's van de bakjes water waarin we rood water opgevangen hebben:

 

  

  

  

 

Er is een onderscheid: In alle bakken kleurt het water rood. Dit alleen na dagen van chemtrail activiteit. In sommige schalen is het water rood gekleur, en zet het rode materiaal zich op de bakken af. In andere bakken onstaat een soort drab. en daarnaast ook een rode afzetting op de bakjes.

De rode aanslag van de foto links boven hebben we uit de schaal geschraapt:

 

 

Heel bijzonder is de rode "drab" die aangroeit aan een boomblad. Het blad is in een emmer water gevallen, en zet zich de rode materie zich er op af. Ook deze emmer heeft weer de rode aanslag op de bodem en wanden:

 

 

 

Microscoopfoto's

 

Met name van de "drab" hebben we microscoopopnamen gemaakt. Opmerkelijk is een groot aantal rode bolletjes, en een draderige stuctuur die te zien is.
De opnamen zijn genomen met een Bresser Binolux NV microscoop.

Een selectie van de opnamen:

 

 

 

Klik op de Thumbnails om de foto's te vergroten

        

        

        

        

 

Nogmaals: Ik ben geen bioloog, geen chemicus of wat dan ook van waar uit ik dit verschijnsel kan verklaren. Wel ben ik geinteresseerd in gezondheid, de natuur en ons millieu, zonder nu direct overal voor op de bres te springen.
Ik hoop dat U lezer, me wellicht verder kunt helpen met dit toch wel merkwaardige verschijnsel dat blijkbaar alleen optreedt wanneer er chemtrails in de lucht gesproeid worden.

Mocht u mij verder kunnen helpen, op of aanmerkingen hebben, danwel ook ervaringen met dit verschijnsel hebben, neem dan graag via mail Kontakt met me op.

Ik wil graag een archief van het rode water aanleggen. Foto's worden ook zeer op prijs gesteld. Voor aanwijzingen van het fotograferen van rood water klik HIER

Ed Vos

 

Toevoeging 3-8-2015:

Langs de Hollandse kusten werd deze week een rood verschijnsel in het zeewater aangetroffen. Er werd een algeheel zwemverbod afgekondigd omdat niet duidelijk was wat het verschijnsel behelste. Achteraf werd door de instanties aangegeven dat het hier om Zeevonk zou gaan. Een verschijnsel dat doorgaans een blauwe of groene luminisentie laat zien. In dit geval echter rood. We hebben onze vogeldrinkbak op 3 augustus maar weer eens geinspecteerd en bleek deze zoals zo vaak weer rood water te bevatten.

 

 

Rood water

 

Toevoeging september 2016:

 

Medio september hebben we weer eens een paar bakken gevuld met kraanwater.
Na ruim een week was er weer een behoorlijke roodkleuring te zien. Opgemerkt dient te worden dat het in die week ook geregend had, waardoor het water en dus ook de kleur verdunt is. De lucht weerspiegelt in het water, maar daar waar de schaduw van de fotograaf zich bevindt is de kleur goed waarneembaar. De substantie was wat drabberig.
Bij de foto van de pot: Daaruit is het water geschept, en ziet er vettig uit, zoals te zien is aan de randen waar ret zich gehecht heeft.

Opgemerkt dient te worden dat er gedurende de periode dat het water buiten stond er ook chemtrail activiteiten plaatsvonden.

 

   

   

 

Hier een foto van een paar dagen later. Het water wordt roder en roder.
Dat er een vettige drab ontstaan is, laat de foto van de vinger van mijn vriendin goed zien!

  

 

 

11-10-2016
Het water wordt steeds dieper rood.

 

 

Wordt vervolgd....

 

Foto's en reacties van anderen:

 

 Foto en bericht van Jacqueline Smeets, Stein (Limburg)
        Opname datum, 2 juni 2013

Foto's en bericht van Luna Durwael (BelgiŽ)

 

 

 


Home

© Ed Vos

Kontakt