StartpaginaDe zwemlessenNationale Norm ZwemveiligheidSnorkelen / zwemvaardigheidSenioren zwemmenAqua-joggenVrij-zwemmenZwemfeestjes / afhuren zwembadBorstcrawlNieuws

Algemeen:

Startpagina

Protocol verantwoord zwemmen

Contact

Licentie Zwem ABC

Huisregels

Privacyverklaring

Diplomazwemmen 18-04-2021

80 kinderen geslaagd voor hun ZWEM-ABC bij Zwemschool Van Geloof

Op zondag 18 april 2021 hebben 80 zwemmertjes hun zwemdiploma behaald onder auspiciën van de Nationale Raad Zwemveiligheid in Zwembad De Warande.

Het was de eerste keer diplomazwemmen na de lange Lock-down en er mochten deze keer i.v.m. de coronamaatregelen geen ouders/verzorgers aanwezig zijn in de zwemzaal, maar we hadden het geluk dat er wel iemand buiten voor de ramen aanwezig mocht zijn op 1.5m afstand. Ook was er een live verbinding voor het overige publiek zodat eenieder kon zien hoe fantastisch de kinderen zwommen.

Ik ben enorm trots op wat de kinderen hebben laten zien! Het niveau was enorm goed, zowel zwem technisch als zwemveilig. De kinderen zijn dan ook allemaal met vlag en wimpel geslaagd en zijn komende zomer helemaal klaar voor veel waterpret.

Het was een fantastische ochtend!

Het zwemdiploma van de NRZ, het grootste Nationale zwemdiploma is het enige zwemdiploma dat gecontroleerd word op o.a. zwemniveau en zwemveiligheid. Ook de zwemschool aangesloten bij de NRZ dient in het bezit te zijn van een licentie waarbij alle wet en regelgeving, benodigde kwalificaties, (herhaling) cursussen etc. ieder jaar worden gecontroleerd zodat ouders/verzorgers er van op aan kunnen dat de aangesloten zwemschool voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan goed zwemonderwijs, waarbij goed (leren) zwemmen en zwemveiligheid voorop staat.

Zwemdiploma A staat voor: vaardigheden beheerst voor een zwembad zonder attracties.
Zwemdiploma B staat voor: vaardigheden beheerst voor een zwembad met attracties, zoals een (wildwater)glijbaan, een golfslagbassin en een stroomversnelling).
Zwemdiploma C is de Nationale Norm Zwemveiligheid en staat voor: vaardigheden beheerst een zwembad met attracties en in open water zonder stroming of grote golfslag, zoals recreatieplassen en bredere sloten/vaarten (behalve in de zee).

Voor het A-diploma zijn geslaagd: Amber de Rooij, Anouk Nelemans, Axel van Meer, Bo Pieterse, Boris Heil, Bram Schildwacht, Dinthe Koijen, Faas van Mook, Jayden Vermeulen, Jesse Breugem, Jinthe Bras, Kate van den Diepstraten, Lars van Meer, Lexie Biemans, Liam Kruithof, Lise van Zundert, Lotte van der Pas, Lotte van Kuijk, Marit Ligtvoet, Morris Looij, Noortje Elzinga, Olivia Soltysiak, Sam den Biggelaar, Timo Engin, Vince de meijer, Xinyi Chen, Gijs Titulaer, Ali Aboshhab, Mohamad, Aboshhab en Rayan Aboshhab.

Voor het B-diploma zijn geslaagd: Rayne van Beijnen, Hugo Smits, Charlie van Oers, Barsam Rostami, Rink Maaswinkel, Marit, Elise van Gool, Robyn Hoevenaar, Alicia Oonincx, Jens Dudok, Raf van Dijk, Jori Sestig, Nuh van Vugt, Dolf van den Elshout, Lisa van der Werf, Leano van Dijk, Liss Kenis, Romy Reinieren, Julian Rivero-González, Jax van der Westen, Tijn van Dongen, Bay Smit, Morris van Zon, Liam Verschuren, Tess Bogaers, Jeroen Genet, Kata Lynn Arens, Nahier Demsas, Stijn Damen, Jan Suk en Sepp van Dijk.
Voor het C-diploma zijn geslaagd:  Otis Latumahina, Hanna Benschop, Bram den Ridder, Romy van den Berg, Benjamin Witteman, Britt Kielestein, Noud Kerremans, Kian de Rond, Rafael van Rooij Lopez, Roberto van Rooij Lopez, Fleur Taks, Roan Pals, Kai Segers, Randy van Duijnhoven, Donna Machielse, Marit Küller, Stijn de Graaf, Tessa Vellekoop, Anna Brojan en Dirk Helmink.

Allemaal nog van harte gefeliciteerd namens zwemschool Van Geloof!

Diplomazwem data 2021

Diplomazwemmen 18april 2021 08:00u
Diplomazwemmen 11 juli 2021 08:00u

Diplomazwemmen 01-11-2020

94 zwemmertjes geslaagd voor het zwem ABC bij Zwemschool Van Geloof

Op zondag 1 november hebben 94 zwemmertjes hun zwemdiploma behaald onder auspiciën van de Nationale Norm Zwemveiligheid.

Het diplomazwemmen zou op 8 en 15 november plaatsvinden maar in samenwerking met de Nationale Raad Zwemveiligheid en zwembad De Warande is het gelukt om het diplomazwemmen te vervoegen om een Lock down voor te zijn.
Achteraf een enorm goede keuze, want enkele dagen erna kwam de Lock Down.
Veel kinderen konden hierdoor de zwemles periode toch afsluiten en zijn voor het volgende zwemseizoen helemaal klaar om veilig te plonsen!(vergeet niet dat zwemveilig blijven regelmatig zwemmen vereist)

Het is een vreemde tijd met alle coronamaatregen en helaas mochten er geen ouders aanwezig zijn in het zwembad zelf. Gelukkig heeft De Warande ons de kans geboden om een ouder te laten plaatsnemen in het restaurant zodat het diplomazwemmen toch nog te bewonderen viel. Ook werden er foto’s gemaakt zodat ook de overige familieleden een glimp op konden vangen van het geheel.

Al bij al was het een fantastische middag en alle kinderen zijn met vlag en wimpel geslaagd!

Het zwemdiploma van de NRZ, het grootste Nationale zwemdiploma is het enige zwemdiploma dat gecontroleerd word op o.a. zwemniveau en zwemveiligheid. Ook de zwemschool aangesloten bij de NRZ dient in het bezit te zijn van een licentie waarbij alle wet en regelgeving, benodigde kwalificaties, (herhaling) cursussen etc. ieder jaar worden gecontroleerd zodat ouders/verzorgers er van op aan kunnen dat de aangesloten zwemschool voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan goed zwemonderwijs, waarbij goed leren kunnen zwemmen en zwemveiligheid voorop staat.

Zwemdiploma A staat voor: vaardigheden beheerst voor een zwembad zonder attracties.
Zwemdiploma B staat voor: vaardigheden beheerst voor een zwembad met attracties, zoals een (wildwater)glijbaan, een golfslagbassin en een stroomversnelling).
Zwemdiploma C is de Nationale Norm Zwemveiligheid en staat voor: vaardigheden beheerst een zwembad met attracties en in open water zonder stroming of grote golfslag, zoals recreatieplassen en bredere sloten/vaarten (behalve in de zee).

Voor het A-diploma zijn geslaagd: Rayne van Beijnen, Hugo Smits, Charlie van Oers, Barsam Rostami, Rink Maaswinkel, Elise van Gool, Robyn Hoevenaar, Alicia Oonincx, Jens Dudok, Jasper Verkooijen, Raf van Dijk, Jori Sestig, Nuh van Vugt, Dolf van den Elshout, Lisa van der Werf, Leano van Dijk, Liss Kenis, Romy Reinieren, Julian Rivero-González, Jax van der Westen, Tijn van Dongen, Kayla van Kaam, Bay Smit, Morris van Zon, Liam Verschuren, Tess Bogaers, Jeroen Genet, Kata Lynn, Nahier Demsas en Stijn Damen.

Voor het B-diploma zijn geslaagd: Wes Segeren, Amber Floren, Bram den Ridder, Fabian van der Zalm, Otis Latumahina, Hanna Benschop, Romy van den Berg, Benjamin Witteman, Britt Kielestein, Mika Theuns, Abe Achterberg, Nova Mufti, Noud Kerremans, Ties Kerremans, Kian de Rond, Dana Heil, Rafael van Rooij Lopez, Roberto van Rooij Lopez, Fosiya Osman, Faiza Osman, Fleur Taks, Roan Pals, Kai Segers, Lisa van Groesen, Tess van Groesen, Lotte Langedijk, Dewi Rasenberg, Joshua Hopman, Randy van Duijnhoven, Noud Lodewijks, Naut Segers, Donna Machielse, Xenna van Vugt, Wimke Florack, Kenzi Besems, Fleur Thijssen, Stijn de Graaf, Alessa van Mierlo, Tessa Vellekoop, Jazzlyn Janssen, Anna Brojan, Jaylena Martens, Vince Maton, Bregje Snijders en Khoë Prinse,

Voor het C-diploma zijn geslaagd: Pieter van Dongen, Jade Huijben, Mick Tillieu, Dex Leijten, Bram Verkooijen, Bradley de Wit, Liena de Wit, Jack Oonincx, Julia de Koning, Sabine van Groesen, Bas van Groesen, Lieke Buijs, Jens van Gils, Lena Baas, Larissa Peppelman en Sieb de Jong

Allemaal nog van harte gefeliciteerd namens zwemschool Van Geloof!

LICENTIE ZWEM-ABC

Zwemschool Van Geloof behaald de Licentie Zwem-ABC (Nationale Raad Zwemdiploma’s) !!!

Zwemschool Van Geloof heeft de Licentie Zwem-ABC NRZ behaald en voldoet hiermee aan de hogere kwaliteitsstandaard Zwem-ABC!

Deze licentie kan alleen behaald worden door zwembaden die werken met het zwemdiploma van de NRZ/NPZ waarbij deze (grootste) organisatie strikt toezicht houd op de kwaliteit (zwemveiligheid en vaardigheid) van de diploma-zwemmers!

Tevens wordt de Zwemschool jaarlijks getoetst op o.a. :

* De wet en regelgeving WHVBZ .
* Veiligheid waaronder: legionella / Rvs / brand / calamiteiten / laboratorium / inspectierapporten.
* Toezicht / ontruiming / ongevallen / klachten.
* Vereiste kwalificaties zoals o.a. geldigheid diploma’s Zwemonderwijs / EHBO / BHV en vind jaarlijkse bijscholing plaats.Screening lesgevende en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
* Wordt er gewerkt volgens de gedragscode zwembranche.
* Wordt aantoonbaar conform het lesplan gewerkt.
* Is er zicht op vorderingen.
* Is tijdens het diploma zwemmen een gelicentieerd examinator aanwezig.