Ons vakantiehuis staat op een stuk grond van ruim 600 m2 aan een heel smal weggetje waar zelden verkeer doorkomt. Aan de overkant staat de bijbehorende 'grange' (grote boerenschuur) op een terrein van 2000 m2 , waar heerlijk gespeeld kan worden. Ook mag je daar een kampvuurtje maken om weer eens 'echt' te barbecueën (behalve in de maanden juli en augustus en bij extreme droogte). Er staat een caravan op die tegen geringe vergoeding als extra logeerplek gebruikt kan worden en je kunt er een tent opzetten. 

 

Het huisje heeft een gezellige eetkeuken met 'cuisinière' op hout, maar ook een gasfornuis, combimagnetron, koelkast en afwasser. Er staat een tafel waar makkelijk met 6 personen aan gegeten kan worden.

Via de keuken kom je in de 'cave', waar een wasmachine en diepvriezer staan.

 

     

 

 

De huiskamer met houtkachel is ingericht met een comfortabele driezitsbank, twee fauteuils en een eettafel waar je met 8 personen aan kunt zitten.

                         

De badkamer beneden heeft een douche, wastafel en toilet. En de nieuwe badkamer op zolder heeft naast wastafel en toilet een luxe dubbele douche.

         

 

Beneden zijn er zijn twee slaapkamers met elk een 2-persoonsbed (een echte Franse 'twijfelaar' van 120x190 en een bed van 140x190).

 

Op zolder, grenzend aan de nieuwe badkamer, is een 3e slaapkamer met een lekker lang en breed bed van 180x210, dat ook als 2 eenpersoonsbedden  opgemaakt kan worden. Daarnaast is er nog een 1-persoonsvouwbed aanwezig boven op de overloop, die als 4e slaapkamer dienst kan doen.

         

 

Het huis is van alle gemakken voorzien. Basisvoorzieningen als afwasmiddel, kruiderijen, olie, azijn, koffie, suiker, thee, bloem, rijst, pasta  enz. zijn standaard in voorraad, zodat je voor de eerste dag niet van alles mee hoeft te nemen.

Speelgoed en spelletjes zijn aanwezig evenals een nostalgische videorecorder met diverse films en opnames van (VPRO-)kinderprogramma's. Inmiddels staat er ook een TV met usb-aansluiting en een digitale dvd-recorder en is er ontvangst van zowel Nederlandse als Franse zenders.

Ook is er telefoon en ADSL met draadloos internet.

De keuken, badkamers en slaapkamers hebben elektrische verwarming.

 

Heerlijke, zonnige achtertuin met terras, moestuin, frambozenstruiken en fruitbomen.

           

    

 

In de 'cour' aan de zijkant van het huis kun je fijn beschut van de zon genieten en eten onder de 'tonnelle'.

         

 

Op het terrein van de 'grange' (onze grote boerenschuur) staat een grote trampoline en aan de lindeboom hangen ringen en een schommel. Bovendien een fijne boom om in te klimmen of op hete dagen onder te eten. Ook kun je daar de pingpongtafel neerzetten en - buiten de zomermaanden -  een kampvuur maken.

       


                           

     

 

Vanaf half mei tot eind september kan onder voorwaarden ook van ons zwembad van 5m60 doorsnee en 1m30 diep gebruik worden gemaakt.

Huis, tuin en zwembad zijn exclusief voor onze gasten beschikbaar en hoeven dus niet met anderen gedeeld te worden.

Het terrein aan de overkant bij de grange, waar de auto geparkeerd kan worden, wordt gedeeld.