Bandleden

Foto 1 t/m 7: André Roeleven www.ar-photography.nl

Aart de Baat begon bij Woodwind al op zijn 15e jaar en is na activiteiten in een amusementsband, en na vele jaren, weer terug als zanger/gitarist.
Frank Elsten maakte Woodwind in 2018 weer compleet. Niet alleen als basgitarist maar door zijn geweldige zangstem klinkt onze samenzang ook in de hogere regionen weer als een klok!
Drummer Ab Reedijk is na jarenlange succesvolle theaterachtige uitspattingen weer terug bij zijn drumstel sinds 1999.
Multi-instrumentalist/zanger Bas Riedé was al op tienjarige leeftijd actief met muziek en op veertienjarige leeftijd, in een heuse beatband gestapt. Dat dit in 1966 was zegt zowel iets over zijn leeftijd als over zijn "roots" en zijn manier van spelen.
Adri van der Burg stond al in 1969 als zanger/gitarist samen met Bas Riedé op het podium. Na veel muzikale avonturen in verschillende muziekstijlen staan ze sinds 2007 weer samen op het podium.
Jan Reedijk is de onmisbare schakel tussen band en publiek als verantwoordelijke voor de techniek, het geluid, en alles wat er verder allemaal bij komt kijken.
Arjo Buitendijk is ook verantwoordelijk voor techniek en geluid maar zorgt naast een heleboel andere dingen ook voor het licht, een belangrijke taak die vaak 'onderbelicht' blijft.

© 2004 Woodwind