Terug naar homepage


onderstaande link geeft informatie over de stichting

Doe een wens

Wensdag van Daisy op 15 december 2010

Vorig jaar hebben we een huisbezoek gehad van stichting "doe een wens".
Hier vroegen ze Daisy het hemd van het lijf over van alles en nog wat. ( hobby, muziek, eten, vakantie, vriendinnen, school en nog veel meer).
Enkele weken geleden werd ik gebeld of we 15 december vrij konden houden. Verder kregen we geen info en lieten we ons verrassen. Wel wist ik dat haar 3 vriendinnen, Jason en ik met een vriendin ook mee mochten. Moest dus even vrij regelen voor allemaal op school. Dit was natuurlijk geen enkel probleem. Dit was nog een verrassing voor Daisy. Het enige wat we nog te horen kregen, was dat ze om 9.45 uur bij ons zouden zijn. Daisy dacht dat ik wel wist wat er ging gebeuren, maar zelfs voor mij was het een verrassing.

limo

Om 9.15 kwamen haar vriendinnen. Dit tot grote vreugde van Daisy. Een half uurtje later stonden de dames van de stichting voor de deur. Ze hebben binnen wat foto's genomen van het hele gezelschap en we moesten onze jas maar aantrekken.
De voordeur ging open en er kwam een meters lange rose limousine voorrijden. Wat er dan door je heen gaat is onbeschrijfelijk. Fantastisch. We zijn vandaag echte VIPs. Jason wil wel dat we even langs zijn school rijden. Luid toeterend en Jason uit het raam rijden we voorbij. De hele school staat aan het raam geplakt. Wat een gebeurtenis in het dorp.

Iedereen kijkt en onderweg worden er veel foto's gemaakt van medeweggebruikers. We hebben een mini-bar met champagne(alcoholvrij ), cola en een mand vol lekkers voor onderweg. Er staat een DVD van Nick en Simon aan en we gaan op weg richting Hilversum. Eerste kadootje mag Daisy al uitpakken. Het is een CD van Nick en Simon. Bij Huizen gaan we de snelweg af en komen bij hotel New Port. Hier stappen we uit en worden ontvangen bij de beauty-spa.
Daisy krijgt een bodymassage, Jason een personal trainer en gaat even lekker sporten en wij krijgen een voetenbad en mogen de sauna in. Even heerlijk ontspannen.
Om 12.30 krijgen we een overheerlijke lunch met zalm, cocquilles, pizza en verse sinaasappelsap. Allemaal lievelingsgerechten van Daisy.
Daarna krijgt Daisy een uitgebreide gelaatsbehandeling en mogen haar vriendinnen zich vast om gaan kleden. Zij worden prachtig opgemaakt. Als Daisy klaar is mag ook zij zich om gaan kleden en worden haar nagels keurig gelakt en gaat ook zij in de make-up. Als we er allemaal weer op en top uit zien wordt er een foto-shoot gemaakt.
We drinken nog wat en de limo komt weer voorrijden. Weer liggen er kado’s klaar. Nu voor Daisy en haar vriendinnen. Ze krijgen allemaal een tas van Blond-Aamsterdam met daarin een gigantische make-up koffer van Douglas met daarin verlichting en een grote spiegel. Ook krijgen ze een lang shirt van Tommy Hilfiger. Dit moet natuurlijk direct aan. Ondertussen weten we niet waar we nu naar toe gaan. We moeten maar raden en krijgen een 06 nummer van onze begeleiders. Zij rijden achter ons aan en als we het denken te weten mogen we sms-en.
Aanwijzing is iets met vis. Wij denken dolfinarium Harderwijk, maar we rijden de verkeerde kant op. Volgende aanwijzing is Leusden. Nou, wat is er nou in Leusden dat met vis te maken heeft. we komen er niet uit.
We komen aan bij een congrescentrum en er staan mensen met grote camera's ons op te wachten. Er ligt een rode loper uit.
Nu krijgen we te horen wat er gaat gebeuren. Er zijn deze dag nog 4 wenskinderen en we krijgen een concert van Nick en Simon. ( Vis sloeg op Volendam.) Dit in een besloten gezelschap voor de wenskinderen met hun begeleiders en wat sponsors.Luister naar een fragment van Nick en Simon


Daisy zit met Jason en een vriendin vooraan.Wij zitten er achter. Ze kan ze bijna aanraken, zo dichtbij.
Eerst komen er 2 goochelaars, Rob en Emiel, zij hebben in de show van Uri Geller gezeten. Daarna begint het echte werk. Daisy is onder de indruk van Simon, Nick vindt ze maar raar. Ze treden toch zeker wel een klein uurtje op.Lekker meezingen met al hun bekende liedjes. Na hun optreden hebben de wenskinderen en hun begeleiders nog een meet en greet met Nick en Simon. We zijn als laatste aan de beurt en hebben dus even de tijd om wat vragen te verzinnen. Jason wil weten of ze ook van vis houden en de dames willen weten of ze al eens in een rose limo hebben gezeten.Hopen dat ze nee zeggen, want dan mogen ze met ons mee, Ook willen ze weten of ze nog neefjes of broertjes van 15 hebben.

Nick en Simon

Als we aan de beurt zijn worden we hartelijk door N.en S. ontvangen. Daisy mag tussen Nick en Simon inzitten. Ze was hun al wel opgevallen. Tijdens hun optreden hadden ze al oogcontact, alleen keek Daisy constant weg. Nu moest ze van Nick Simon zeker 5 sec. in de ogen kijken. Nou dat viel niet mee. Natuurlijk vroegen ze ook naar de shirts die ze aan hadden. Ze vonden ze prachtig. Als laatste wilden ze natuurlijk nog een handtekening. De manager kwam al aanlopen met een foto met handtekeningen erop. Hier namen ze geen genoegen mee. De dames wilden een handtekening op de buik. Daar moesten N. en S. wel om lachen. Gelukkig hadden ze een goede dikke zwarte stift en konden de buikjes getekend worden. De jongens hadden alle tijd. Ze zijn zo gewoon.

Inmiddels was het buiten al donker geworden en kwam de limo weer voor. Nadat we N. en S. uitgezwaaid hadden gingen we weer op weg. Ditmaal richting Amersfoort. Daar zit toch een restaurant uit mijn tent is top van Herman den Blijker? Zouden we daar naar toe gaan. Het ligt wel op het marktplein. Alle kroegen lopen leeg als weij aan komen rijden. Wie zit er in de limo vragen ze aan de chauffeur? Dat is geheim.
We worden ontvangen door de eigenaresse van restaurant Leff. , toch een ander, maar zeker niet slecht. Daisy mag in de keuken helpen, maar draagt het al snel over aan Jason. De dames hebben meer oog voor de afwashulp. Zoon van de eigenaar. Heerlijk hoor, die pubers!
Jason is druk met de bediening. Het is me nog al wat met al die vrouwen. Hij wordt niet vergeten hoor! Ook voor hem is er nog een kado. Hij krijgt een tractor van Siku. Daar houdt hij nog al van.
Na het toetje krijgt Daisy nog een prachtig kookboek van het restaurant en gaan we op weg naar huis. We zijn allemaal moe maar voldaan.
Om 22.45 zijn we thuis en nemen afscheid van iedereen. Daisy krijgt nog een grote tas mee, die ze uit mag pakken als iedereen weg is. Het is een tas van Hugo Boss, met daarin een geurtje van Versace, een prachtige zwart fluwelen badjas en sloffen. Wat een verwennerij, maar oh zo verdiend. Onze kanjer! Wat was dit een superdag. En die handtekeningen gaan nog niet van haar buik hoor!

Geschreven door Hannie, de moeder van Daisy en Jason.