Header image  
Padde
 
       

 

Welkom op de site van de Staverse Jol Padde.

Padde is verkocht. Op zondag 1 juni heeft de overdracht met de nieuwe eigenaren plaatsgevonden. Wij wensen hen veel (vaarplezier)plezier toe en hopen haar nog regelmatig tegen te mogen komen.

Door een aanpassing bij BuienRadar gaven de weerstations korte tijd een afwijkend beeld. Dit is weer aangepast zodat u de actuele informatie van elk station ziet. Voor de leesbaarheid wordt nu ook de naam van het betreffende weerstation boven de klokken geplaatst. U vindt de weerstations hier (windsterkte, richting, temperatuur en barometer).

Als fervent internet gebruiker heb ik eens alle jachthavens met een WIFI aansluiting op een rijtje gezet. Ook de havens zonder WIFI worden in het overzicht opgenomen. Door op de juiste haven te klikken krijg je informatie over de haven zoals de naam, de telefoonnummers, de website en de coordinaten. Er staan al meer dan 200 havens op de kaart!

Inmiddels zijn wij de trotse eigenaren van een 9.00m Lemsteraak die de naam Rinkelein gaat dragen. Momenteel ligt ze op de werf voor een refit. De werfzaamheden kunnen gevolgd worden op de nieuwe website: www.rinkelein.nl

Padde

 

 

=

 

 

 

 

     
 

Het Weerbericht
 

 

Buienradar

 
De Barometer
Barometer