HOME Genealogie
Genalogisch onderzoek
Stam Hermanns
Stam Valckenborgh
Stevelmans - Vrij
Sliepen - Knoben
Bidprentjes
Douwina Carolina Stevelmans
familie
STEVELMANS - VRIJ
 
Met onderzoek naar de familie Stevelmans - Vrij ben ik nog niet zolang bezig.
De stam Stevelmans komt hoogstwaarschijnlijk uit het zuiden van Limburg, met als achterland Duitsland. Van deze stam heb ik nog niet veel gegevens bij elkaar.
Van de stam Vrij  heb ik wat meer gegevens. Ene Frouke Vrij trouwt met een Petronella Allegonda Rutten en gaan zich uiteindelijk vestigen in Brunssum. Frouke Vrij is afkomstig van Friesland uit Hallum. Vrijwel alles met betrekking tot de stam Vrij komt uit Friesland. Terwijl de kant Rutten weer meer uit Noord Limburg komt.
Van de familie Stevelmans - Vrij heb ik tot nu toe te weinig gegevns om er een 'leuke' kwartierstaat of genealogie van te maken. Wel staat hier onder het zogenaamde 'familieboek' waar alle personen in staan die ik tot nu toe in het bestand heb.
Misschien dat er zo voor mij door anderen aanknopingspunten kunnen worden gegeven.
Voor alle informatie hou ik me van harte aanbevolen en alvast bedankt daarvoor.

 
 
LET OP: Na het aanklikken van dit 'familieboek' kan men alleen terug keren naar deze pagina met behulp van de knop VORIGE of TERUG van de desbetreffende browser.
Met [home] keer je terug naar het begin van de homepage.

In dit 'familieboek' staan alle personen die in het bestand staan van de familie Stevelmans - Vrij. Het bestand telt zo'n 572 namen. De meeste namen hebben betrekking op de stam Vrij. De tak Rutten bevat ook nog wel wat namen.


[HOME Genealogie] [Genalogisch onderzoek] [Stam Hermanns] [Stam Valckenborgh] [Stevelmans - Vrij] [Sliepen - Knoben] [Bidprentjes]