FYSIOhealth van Schijndel & Mathijssen

 

Over ons.

De praktijk in zijn huidige vorm, is ontstaan in 2001. In dat jaar hebben J.van Schijndel en C. Mathijssen de praktijk overgenomen van de vorige eigenaar Dhr. Spierings. Beiden zijn al geruime tijd als medewerkers, werkzaam geweest in de praktijk van Dhr. Spierings. Dhr. J. van Schijndel vanaf 1988 en Dhr. C. Mathijssen vanaf 1993. Daarnaast is Mw. N. Brocken part-time werkzaam in de praktijk. (voor specialisaties klik hier )

In principe is de praktijk gedurende het gehele jaar (afgezien van weekenden en feestdagen) geopend. Behandeling vind uitsluitend plaats op afspraak.

De openingstijden op maandag, woensdag en donderdag zijn van 7.30 tot 18.00 uur. Dinsdag en vrijdag van 7.30 uur tot 21.00 uur (voor afspraken klik hier )

De praktijk is gelegen aan de Groenewoudlaan en ligt centraal tussen de wijk Bloemenoord en Meerdijk.

De praktijk is makkelijk bereikbaar en heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats met 4 parkeerplaatsen.

De praktijk heeft contracten afgesloten met meerdere zorgverzekeraars.

Alle werkzame fysiotherapeuten staan ingeschreven in het Centraal Kwalitieitsregister van het KNGF. (voor meer informatie klik hier)

Kortom een dynamische goed uitgeruste praktijk waar U als client centraal staat en met aandacht en toewijding gewerkt word aan het verbeteren c.q. verminderen van uw klachten. U zult zich thuis voelen in een prettige en gerustellende omgeving. Waar u op de beste behandeling kunt rekenen.

Voor de praktijkfolder klik hier

terug