Winkelverkoop

In de afgelopen jaren is de winkelverkoop in de dierenartsenpraktijk steeds belangrijker geworden. In de wachtkamer is hiervoor een verkoopbali ingericht.

De gehele dag is er gelegenheid om de producten op te halen zonder dat de dierenarts daarvoor geraadpleegd behoeft te worden.

Voor het ontwormen van de hond en de kat zijn een aantal producten beschikbaar. Voorts worden tegen de vlooien en teken de middelen Advantage en Frontline aangeboden. Middelen die op de huid moeten worden aangebracht. Program is een middel dat tegen de voortplanting van de vlo werkt en wordt veelal gecombineerd met een vlooien doder in de vorm van een tablet.

Een van de belangrijkste hulpmiddelen in de praktijk zijn de dieet voeders. Gebleken is dat een aantal ziektes bij de hond en de kat worden bestreden danwel worden voorkomen. Door de dieetvoeders tegen blaasstenen bij de kat is het in de praktijk gebleken dat van oudsher uitgevoerde operaties niet meer noodzakelijk zijn . Van diverse fabrikanten worden dieetvoeders aangeboden die uitsluitend via de dierenarts te verkrijgen zijn.

De dierenarts heeft ook in zijn assortiment gekregen een groot aantal halsbanden en riemen, die door hun specifieke eigenschappen tot de betere hulpmiddelen gerezijn . Van diverse fabrikanten worden dieetvoeders aangeboden die uitsluitend via de dierenarts te verkrijgen zijn.

De dierenarts heeft ook in zijn assortiment gekregen een groot aantal halsbanden en riemen, die door hun specifieke eigenschappen tot de betere hulpmiddelen gerekend worden. Voorts zijn er ook kattenvervoersmanden beschikbaar.

De winkelverkoop is dagelijks ( behalve woensdag) van 09.00-20.00 mogelijk. Op woensdag wordt hier van 17.00-20.00 uur de gelegenheid voor geboden. Op zaterdagmorgen van 09.00 -13.00 uur.