Pieter & MarijkeRon & JuliėtteAcroRock Leidschendam bij Rootz op TV op zaterdag 8 maart om 19.00 uur op Ned3 bij de NCRV. Pieter & Marijke en Ron & Juliėtte hebben op zaterdag 8 maart TV opnames voor het nieuwe programma Rootz van de NCRV gemaakt.  Wat de inbreng van de AcroRockers uit Leidschendam precies is moet je maar gaan bekijken tijdens de TV uitzending. In ieder geval wordt het heel leuk om naar te kijken, kijken dus!

 

 

Endemol & Ch!pz bij Kwiek

Vrijdag 22 februari is het zover. Endemol TV produktie komt samen met de leden van CH!PZ televisie opnames maken bij de Rock & Roll wedstrijddansers van Kwiek.

Vanaf maandag 18 februari wordt in het nieuwe programma CH!PZ Dance Xper!ienz op NED 3 (Z@PP) de kijkers een dans uitgelegd. Daarmee willen de CH!PZ leden de jeugd achter de computer vandaan halen en de jeugd met muziek en dans laten bewegen.

Slanker worden met CH!PZ dus.

Acro Rock & Roll dansen mag in het nieuw programma van CH!PZ niet ontbreken. Daartoe komen de CH!PZ leden tussen de ervaren wedstrijd-dansers bij Wilma een les volgen. Tevens zullen zij met diverse wedstrijddansers in gesprek gaan voor een interview.

ALLEMAAL KIJKEN DUS ! ! ! !
 

Wereldkampioenschap Formations 2006 in Baar (Zwitserland):

http://helix-v4.sri.ch/ramgen/sfdrs/vod/sport/2006/11/450k/sport_20061119_123307.rm

Het is een rm bestand dus je hebt real player nodig om dit bekijken. Veel plezier!

Weet je iets mail het ons: acrorock@planet.nl