29-08-2018

 

 
25-05-2018  
09-01-2018  
23-08-2017  

21-08-2016

 

  Het nieuwe dansseizoen start in de 1e week van september. Mocht je interesse hebben neem dan contact met ons op en kom geheel vrijblijvend een keer kijken en meedoen.

1e vrijdagles is op 2 september, tijd 18.30-19.30 uur zaal Carolinalaan in Leidschendam.

1e woensdagles is op 7 september, tijd 20.00-21.00 uur. Lokatie: Zaal Leenkamp, in Leidschendam.

Op zaterdag 10 september doen we mee met Dans aan de Vliet en op zaterdag 17 september treden we op bij de Vlietdagen..

Zie verder de website van Mira, www.dansaandevliet.nl

 

05-01-2016  

 

 

Op zaterdag 19 december hebben we meegedaan aan de Notenkraker suitte georganiseerd door de Stichtting Dans aan de Vliet van Mira Moreno. In theater Ludens hebben we die middag 2 voorstellingen gegeven. Tijdens onze show werd het theater omgetoverd tot een levend poppentheater. Iedereen vond het erg leuk om aan deze Kersthow mee te doen. Onderhand begint het een echte traditie te worden zo vlak voor de kerst.  Hieronder onze dans en wat foto's.

26-10-2015   Op zaterdag 17 oktober  hebben we wederom een workshop AcroRock gegeven bij SoSalsa in Delft. De deelnemers waren erg enthousiast en na een uur konden ze al een leuk stukje Acro Rock dansen. Hierna ging de workshop verder met wat statische acrobatiek en wat moeilijkere acrobatieken die ook toepasbaar zijn bij het Salsa dansen. Kortom het was erg leuk.
12-05-2015   Het nieuwe dansseizoen start in de 1e week van september. Mocht je interesse hebben neem dan contact met ons op en kom geheel vrijblijvend een keer kijken en meedoen

De kindergroep start vrijdag 4 september: Tijd 18.30-19.30 uur. Lokatie: gymzaal aan de Carolinalaan. De volwassenen beginnen  op woensdag 2 september en wel om 20.00 uur, in zaal Leenkamp.

12-05-2015   Op zondag 3 mei werd wederom de Open Beneluxkampioenschappen Rock 'n' roll gehouden in Diepenbeek, BelgiŽ. Wij van Acro Rock Leidschendam deden als team mee met Manouk, Iteke, Julia en Philine. Individueel deed in de C-klasse Hans en Rosalie mee, en de dames met als koppel Manouk en Philine en Iteke en Julia.

Zowel het groepsdansje als de individuele rondes gingen goed, en alle dansers hebben genoten van deze wedstrijd. Ook erg leuk was om weer eens andere dansers te ontmoeten zowel uit BelgiŽ als ook uit Nederland. Met Jumping Spectacles delen we als Acro Rock Leidschendam dan ook een kleedkamer en de dansers onderling wensen elkaar voordat een ieder de vloer op moet veel succes tijdens hun ronde, kortom een prima sfeer op de door de Stardancers uit Diepenbeek georganiseerde wedstrijd. Op de site van de Belgische Bond kun je de uitslag van de wedstrijd vinden,

06-08-2014   Het nieuwe dansseizoen start in de 1e week van september. Mocht je interesse hebben neem dan contact met ons op en kom geheel vrijblijvend een keer kijken en meedoen.

Woensdag, tijd 20.00-21.00 uur. Lokatie: Zaal Leenkamp, in Leidschendam.

Vrijdag, tijd 18.30-19.30 uur zaal Carolinalaan in Leidschendam.

Op zondag 14 september doen we natuurlijk mee met he 5 jarig jubileum van Dans aan de Vliet.

Zie verder de website van Mira, www.dansaandevliet.nl

 

26-04-2014   Zaterdag 26 april was het dan zo ver. De Open Beneluxkampioenschappen Rock & Roll en Boogie Woogie 2014. Dit keer gehouden in Diepenbeek, BelgiŽ. Acrorock Leidschendam was aanwezig met een viertal paren. Voor de meiden van de Kicking Girls was dit hun eerste Rock 'n' Roll wedstrijd waar ze als groep aan deelnamen.

Tevens deden ze voor het eerst mee als danspaar, en dat terwijl we daar eigenlijk maar net mee begonnen waren. Ook deden Peter & Else  mee aan hun 1e wedstrijd in de D-klasse. Manouk & Rosan deden mee in de Junior klasse, en Julia & Iteke en Philine & Cathlien in de Debutantenklasse. Op de wedstrijd was het ook leuk om weer een hoop bekenden uit het circuit te ontmoeten, en Marleen mocht ook weer een jureren, ook leuk.

Onze dansers hebben deze dat veel gezien en ook veel geleerd. Leuk het Iteke en Julia dat jullie nu door hebben hoe hoog te kicken! Ook de groepsdans van de Kicking Girls ging goed, en Peter en Else kunnen ook terug kijken op een geslaagd debuut.

11-04-2014   Op vrijdagavond 11 april hebben we wederom een workshop AcroRock gegeven bij Rock'n Delft. Wederom een volle zaal, en ook deze keer net iets meer mannelijke dan vrouwelijke deelnemers. Een unicum of toch niet aangezien dit vorig jaar ook al het geval was.

Leuk was het zeker en we hebben samen met Hans en Rosalie de dansers van Rock'n Delft flink aan het werk gezet. Talent om te dansen en te acrobatieken hebben ze zeker, kijk maar een naar eindstandje dat ze allemaal na een goed uurtje oefenen kunnen!

Meer foto's staan op de website van Rock'N'Delft.

15-10-2013   Tijdens Dans aan de Vliet vond de premiŤre plaats van de film over dansen in Leidschendam-Voorburg, ook wij hebben aan deze film meegewerkt.

 

15-10-2013   Het is alweer even geleden maar op zondag 8 september deden de Kicking Girls voor de derde keer mee aan Dans aan de Vliet, en met succes. Het optreden ging zo goed dat de Kicking Girls beloond werden met de 3e prijs. Van harte gefeliciteerd. Voor Philine was het haar laatste optreden als ambassadeur van Dans aan de Vliet. Ze mocht mee met de juryleden en samen kozen ze als volgend ambassadeur Harrison.

VIDEO KICKING GIRLS 2013

Ook hebben de Kicking Girls de Chinese dans van de Notenkraker laten zien. Deze zal op 14 december worden opgevoerd in theater Ludens.

Aanvang: 15:00-16:00 en 16:30-17:30
Locatie: Theater Ludens, Burg.Feithplein 95, Voorburg
Kaartjes: Ä8 te koop via www.theaterludens.nl

 

 

 

26-07-2013    Het nieuwe dansseizoen start in de 1e week van september. Mocht je interesse hebben neem dan contact met ons op en kom geheel vrijblijvend een keer kijken en meedoen

De kindergroep start met een extra training op woensdag 4 september: Tijd 18.30-19.30 uur. Lokatie: Zaal Leenkamp (let op dit is dus de gymzaal van de Emmaus school en niet de gymzaal aan de Carolinalaan). De vrijdag is een reguliere training. De volwassen beginnen eveneens op woensdag 4 september en wel om 20.00 uur eveneens in zaal Leenkamp.

Zaterdag 7 september:
Er zijn in het Veurtheater (voorheen Camuz) diverse workshops. Wij geven een workshop tussen 14.00 en 15.00 uur. Iedereen is welkom. Zie verder de website van Mira, www.dansaandevliet.nl

Zondag 8 september
De dansers (Kicking Girls) worden 14.00 uur verwacht bij het Veurtheater. De finale met publiek is tussen 18-19 uur kaarten hiervoor kun je kopen online via www.hetveurtheater.nl  of direct naar de kassa.
 

26-07-2013  

Het voorjaar van 2013 stond vol met dans. Zo hebben Hans & Rosalie aan 2 wedstrijden meegedaan in BelgiŽ. Dit ging boven vewachting goed en Hans & Rosalie waren dan ook tevreden met een 4e en 3e plaats.

Op 25 mei deden zowel de kinderen als de volwassen mee aan het Hugensfestival. De Kindergroep liet zien dat ze goed kunnen dansen en acrobatieken op live muziek van ditmaal een jeugdorkest. De volwassenen lieten een AcroRock show zien. Dit was het 1e optreden van Peter & Else voor een groot publiek. Tevens deden Manouk & Rosan voor het eerst mee aan de AcroRock show. Het ging allemaal erg goed en het publiek heeft genoten.

Ook hebben we nog een 2-tal workshops gegeven en wel bij de gymclub van de dames (gymnova) en bij een Rock n Roll club uit Delft. Beide workshop waren erg leuk om te doen.

8-02-2013   Op zaterdag 15 december hebben de Kicking Girls van AcroRock Leidschendam meegedaan aan Suite de Notenkraker georganiseerd door stichting Dans aan de Vliet van Mira Moreno. Philine mocht als ambassadeur van Dans aan de Vliet vertellen dat dansen zo leuk is om te doen. En daar heeft ze natuurlijk helemaal gelijk in. Verder kon iedereen in een uitverkochte Oude Kerk in Voorburg genieten van een mooie voorstelling van de Notenkraker met danscholen uit Leidschendam-Voorburg, Den Haag en een hele mooie Grand pas de deux uitgevoerd door Venera Hristova and Doychin Dochev, door Mira ingevlogen vanuit Bulgarije. Kortom het was wederom een groot succes waar alle dansers en toeschouwers van hebben genoten. Mira (en Frans) bedankt voor alles.

20-11-2012   Kees de Hagenees wederom een groot succes. We hebben 4 keer opgetreden voor een uitverkochte zaal in Nootdorp. 4 keer genieten om een stel nozems te spelen die het maar niets vinden om les te krijgen in Ballroomdansen. Maar omdat we dan toch niet zo beroerd zijn trekken we effe zo'n houten klazensmoel in een Elvis Presley pakje en dansen we als Fred Astaire over de vloer.....maar niet voor lang, want het ritme van de Rock 'n' Roll wint het toch...

Kortom het was wederom een zeer geslaagde musical van Kees Balm.

 

 

 

 

 

1-11-2012  

Op zaterdagmiddag 15 december om 14.00 uur doen de Kicking Girls van AcroRock Leidschendam voor de tweede keer mee aan een bijzonder dansproject. In de grote kerk in Voorburg dansen ze mee in de Notenkrakersuite. Een heus balletstuk. Op de Chinese dans maken de Kicking Girls er een bijzondere en leuke dans van, net als de deelnemers van alle overige dansscholen en dansers. Dit keer als speciale gast jonge solisten van het Nationale ballet uit Sofia. Kaartjes kosten Ä 8,50 en zijn  te bestellen bij Dans aan de Vliet.

1-11-2012   Op zaterdag 8 september begon een week-end vol met dans met een Workshop AcroRock in theater Camuz. Dit was erg leuk om te doen en ook een groot deel van de Kicking Girls waren van de partij. Met zijn allen hebben we er een leuke les van gemaakt waar iedereen wat van heeft opgestoken.

Op de zondag was het dan eindelijk zover: de middag begon al vroeg voor de dansers met de voorrondes en het aanleren van een heus Bollywood dansje met de andere deelnemers aan Dans aan de Vliet. Vroeg in de avond was dan de voorstelling voor het publiek. Het was voor het publiek een leuke en afwisselende dansvoorstelling. De Kicking Girls  bestaande uit Kayleigh, Philine, Cathlien, Manouk, Iteke, Julia, Nienke, Lara en met reserve Rosan hebben goed gedanst. We zijn trots op jullie dames!. Aan het einde van de avond werd de jongste deelnemer van de avond, Philine, benoemd tot ambassadeur van Dans aan de Vliet 2012/2013. Philine zal dit jaar Dans aan de Vliet vertegenwoordigen. Als ambassadeur zal zij vertellen over haar ervaring met dans en waarom dansen nou eigenlijk zo leuk is. Haar doel is om alle kinderen van Leidschendam-Voorburg enthousiast te maken voor dans, in welke vorm dan ook. Kortom het was een geslaagde avond en nu op naar het volgende project.

10-7-2012   Waar "Eens 'n Hagenees" ophid, begint de nieuwe musical "Kees de Hagenees". Kees wordt weer 'Keesje' en gaat samen met zijn lieve buurvrouw - Vette Pit - Rocking Frankie en andere tijdgenoten terug naar de Transvaal in Den Haag 1956.

Ook AcroRock Leidschendam is weer van de partij met Pieter & Marijke, Ted & Nettie, Ron & JuliŽtte en Richard & Marleen.

We zijn al druk aan het oefenen en hebben er vreselijk veel zin om op te treden In theater CulturA, Dorpsstraat 7, Nootdorp op:

Vrijdag 9- en zaterdag 10 november (aanvang: 20.00 uur)

Zondag 11 november (aanvang 14.30 en 20.00 uur)

De musical is wederom geschreven door Kees Balm, kaarten voor de voorstelling kunnen via de site van Kees Balm worden besteld.

10-7-2012   Het nieuwe dansseizoen start op vrijdag 24 augustus voor de kinderen aan de Carolinalaan. De woensdagtrainingen starten op 29 augustus aan de Leenkamp. Kijk voor meer info onder het kopje lessen en trainingen.
14-6-2012  

Op 8 en 9 september is de 3e editie van Dans aan de Vliet. Hier gaan de Kicking Girls van AcroRock Leidschendam aan meedoen. Voor een aantal van ons is dit hun eerste optreden voor een groot publiek in theater Camuz.  Hiervoor zijn we nu al hard aan het oefenen. Op zaterdag 8 september geven wij bij Dans aan de Vliet een workshop Acro Rock. Kijk voor meer info op de site van  Dansen aan de Vliet.

Lijkt het je ook leuk om met deze groep mee te doen kom dan gerust vrijblijvend langs voor een proefles. Wel even van te voren telefonisch of via de mail contact opnemen. Voor de volwassenen start de eerste les en training op woensdag 29 augustus.

14-6-2012   Nederlands
Kampioenschap 2012
 

Het Nederlands Kampioenschap is dit jaar in Wormerveer op 16 juni 2012.

De zaal gaat open om 18.00 uur en de wedstrijd begint om 19.00 uur
Adresgegevens:

Stichting Wormerveerse Vermaning
Zaanweg 57
1521 DM Wormerveer

 

 

22-3-2012    

AcroRock Leidschendam heeft afgelopen zaterdag met de Stichting Dans aan de Vliet (Mira bedankt) meegedaan aan NL Doet, in de vorm van een dansflashmob in winkelcentrum Leidsenhage. Voor sommigen was het hun 1e optreden voor een heus publiek en het ging allemaal erg goed, iedereen vond het leuk om te doen en de traktatie van NL Doet was ook erg lekker.

9-1-2012   De Kicking Girls van AcroRock Leidschendam hebben op zaterdagavond meegedaan aan het project de Notenkrakerssuite. Samen met 60 andere kinderen dansen op de muziek van een echt orkest. Het geheel werd georganiseerd door Mira van de Stichting Dans aan de Vliet

Foto's van alle deelnemende groepen zijn onder meer te bekijken op http://www.oypo.nl/pixxer.asp?id=4124A291E9D2B174 en op http://dekker-expeditions.gotdns.com/balletweb/notenkraker/notenkraker.html

9-1-2012   Op zondagochtend  22 januari is er de 1e Rock 'n' Roll wedstrijd van dit seizoen en wel in Wormer. Meer info op de site van NRRA.
9-1-2012   De lessen beginnen deze week weer, met op vrijdagavond het begin van een nieuwe dans op nieuwe muziek van de Kicking Grils. Heb je zin om mee te doen? Kom gerust en doe mee aan een gratis proefles! Wel even van tevoren bellen of mailen. Plaats: gymzaal de Vliethorst, Prinses Carolinalaan, Leidschendam. Tijd 19.00 uur tot 20.00 uur. Kosten: 15 lessen voor Ä 37,50. Meer info: acrorock@planet.nl of 070-3018702
18-11-2011   Op zaterdagavond 17 december doen de Kicking Girls van AcroRock Leidschendam mee aan een bijzonder dansproject. In de grote kerk in Voorburg dansen ze mee in de Notenkrakersuite. Een heus balletstuk. Op de Chinese dans maken de Kicking Girls er een bijzondere en leuke dans van, net als de deelnemers van alle overige dansscholen en dansers. In totaal dansen meer dan 80 kinderen mee tijdens de voorstelling. De voorstelling begint om 19.30 uur.

Kaartjes zijn te bestellen bij Dans aan de Vliet.

18-11-2011   Op 11 september hebben de Kicking Girls van AcroRock Leidschendam voor het eerst opgetreden voor een echt publiek in theater Camuz in Leidschendam. De dag begon al vroeg in de middag, waar werd geoefend en de voorronde werd gedanst. Ook werd er die middag een heuse Flash Mob aangeleerd door de organisatoren van Dans Aan de Vliet. In de avond was daar dan het echte optreden met in het publiek natuurlijk de ouders van Rosan en Iteke en wij van AcroRock Leidschendam. Voor Philine, met 5 jaar veruit de jongste danseres van de avond, was haar vriendinnetje Cathlien met broertje en ouders gekomen. Speciaal voor de Kicking Girls was Joanne helemaal met de trein vanuit Groningen naar Leidschendam gekomen, gewoon om de dames te zien dansen en aan te moedigen. Bedankt voor de support Joanne!. Het dansen ging erg goed en de Kicking Girls kunnen dan ook tevreden terugkijken op een geslaagd eerste optreden, met als prijs de prijs van de Jonge Dansers en een hele grote bos bloemen. Dametjes goed gedaan hoor! Meer foto's en video is te vinden op de site van Dans aan de Vliet.

 

 

 

16-08-2011   Op 9, 10 en 11 september is de 2e editie van Dansen aan de Vliet. Hier gaan de Kicking Girls van AcroRock Leidschendam aan meedoen en laten ze voor het eerst hun dans aan een groot publiek zien in theater Camuz.  Hiervoor gaat vanaf vrijdag 19 augustus hard geoefend worden.

Lijkt het je ook leuk om met deze groep mee te doen kom dan gerust vrijblijvend langs voor een proefles. Wel even van te voren telefonisch of via de mail contact opnemen.

Voor de volwassenen start de eerste les en training op woensdag 7 september.

27-05-2011  

Vandaag was de laatste jeugdles acrorock dansen. De afgelopen 15 weken zijn Manouk, Rosan, Iteke, Julia en Philine druk aan het oefenen geweest. Vandaag hebben ze aan ons laten zien wat ze allemaal kunnen. Leuk hoor dames! Na de zomervakantie gaan we lekker verder oefenen. Vanaf vrijdag 26 augustus starten de jeuglessen acrorock dansen weer. Lijkt het je ook wat? Kom gerust een keer langs, een proefles is gratis!

 

 

 

 

 

 

 

21-05-2011  

Op zaterdag 21 mei deden Hans & Joanne mee aan het Nederlands Kampioenschap. Ondanks de blessure van Joanne hebben ze in de voorronde prima gedanst. In de finaleronde ging het met een mislukte acro wat minder goed. Joanne & Hans zijn 4e geworden en daarmee willen we ze natuurlijk van harte feliciteren.

01-04-2011   Afgelopen zaterdag 26 maart deden Hans & Joanne mee aan de Rock 'n' Roll wedstrijd bij dansschool Ponne in Badhoevedorp. De sfeer is altijd gezellig bij Nico & Ponne en daarom hadden wij (ik en de 3 dames), Marleen als jury en Hans & Joanne veel zin in deze wedstrijd. Hans & Joanne hebben sinds de laatste wedstrijd waaraan zij meededen veel geleerd en dat resulteerde in een verdienstelijke 3e plaats. Hun finale rondje kun je op de video bekijken.

 

 

 

 

 

 

01-01-2011   Op vrijdagavond 7 januari start in leidschendam een cursus Acro Rock dansen voor de jeugd. Heb je interesse iin dansen en lijkt acrobatiek je wel wat dan moet je zeker eens langskomen. Een proefles is altijd gratis. Wel even van tevoren bellen of mailen. Plaats: gymzaal de Vliethorst, Prinses Carolinalaan, Leidschendam. Tijd 19.30 uur tot 20.30 uur, vanaf 1 april 19.00 tot 20.00 uur. Kosten: 15 lessen voor Ä 37,50. Meer info: acrorock@planet.nl of 070-3018702
16-11-2010  

                                     

 

 

 

 

Afgelopen zaterdag 13 november deden namens AcroRock Leidschendam Hans & Joanne mee aan de 1e Rock 'n' Roll wedstrijd van dit seizoen. Dit keer werd de wedstrijd gehouden op een nieuwe lokatie in Wormerveer Danscentrum Cor Oosterhoorn. De wedstrijd verliep voor Hans & Joanne, ondanks de fysieke belemmeringen, goed. Uiteindelijk zijn ze in de C-klasse verdiend 3e geworden, waarmee we ze dan ook van harte feliciteren. Tevens kun je hierboven een video van Hans & Joanne bekijken.

10-08-2010   Het nieuwe seizoen start op woensdag 25-08-2010, de vrijdagtraining start op vrijdag 27-09-2010. Interesse? Een proefles is altijd gratis, dus wees welkom. Meer info: acrorock@planet.nl Het schema voor het seizoen 2010-2011 is te vinden onder het kopje Lessen & trainingen. 
10-08-2010   Op vrijdag 9 juli was de afsluiting van afgelopen dansseizoen. Deze keer waren we te gast bij Ted & Nettie. De weergoden waren ons dit jaar uitermate gunstig gestemd, zodaning zelfs dat Ted om 18.00 nog bij de Gamma stond om een zwembadje te regelen. Tijdens de, overigens goed verzorgde BBQ, werd het badje steeds voller en voller. Het water was alleen een beetje aan de koude kant zodat alleen de echte die-hards zich waagden aan een verfrissende duik. Ron was natuurlijk ook met zijn fototoestel van de partij en heeft diverse foto's gemaakt die je hier kunt bekijken. Ted & Nettie dank voor de BBQ en Ron bedankt voor de foto's.
14-05-2010   Op vrijdag 14 mei gaven Hans, Eveline en Jori een geslaagde en leuke workshop op het gala van een Delftse studentensalsavereniging in het Haagse cafe Rootz. Meer fotos zijn te bekijken op de site van SoSalsa uit Delft.
05-05-2010   Woensdag 5 mei was het dan zover; voor het eerst stond Eens 'n Hagenees op het theater aan het Spui in Den Haag. Ditmaal als onderdeel van het bevrijdingsfestival. Voor ons van Acro Rock Leidschendam was het de 13e uitvoering van deze musical, als dat maar geen (on)geluk brengt!. In ieder geval zou deze show ditmaal gedanst worden door Ron & Julliette, Pieter & Marijke en Ted & Nettie. 5 dagen voor de show ging Nettie op haar werk door de rug en kon dus helaas niet dansen! Gelukkig heeft de dochter van Ron, Kelly in 5 dagen de show kunnen leren en kon zij zo met Ted dansen. Proficialt Kelly! Wederom werd het een mooie show met een enthousiast publiek zoals blijkt uit een recentie op internet "waar de Rock 'n' Rollers met Rocking Frankie de voetjes van de vloer weten te krijgen". Op naar de volgende keer?
23-04-2010  

Op vrijdagmiddag 23 april had groep 3 van juf Margreet een leuke vrijdagmiddag, eens geen lezen of rekenen maar een middag Rock 'n' Roll en zelf meedoen met Acro Rock. Wij zijn erg onder de indruk wat deze groep kinderen in een uurtje kunnen leren. Hierna volgde een spetterend optreden voor ouders en voor een hele klas kleuters. Erg leuk!

17-04-2010  

Op zaterdag 17 april deden Jori & Eveline voor de 2e maal meer met het Open Benelux kampioenschap. Deze keer werd deze gehouden in Helmond, een flink eind rijden naar het zuiden. Natuurlijk waren onze zuiderburen dan ook dominant aanwezig op deze wedstrijd, maar ook waren er paren te bewonderen afkomstig uit Duitsland, kortom het was een echte internationale wedstrijd. Jori & Eveline zijn uiteindelijk 3e geworden in de kleine finale en daarmee willen wij ze natuurlijk van harte feliciteren.

17-02-2010  

Op zaterdag 13 februari gaf AcroRock Leidschendam een workshop AcroRock aan de turnsters van Gymnova. In slechts 2 uur tijd kreeg iedereen het voor elkaar om een stuk AcroRock te dansen. Aan het einde van de workshop volgde dan ook een voorstelling waar de pappa;s en mamma's speciaal voor gekomen waren. En ze waren allemaal onder de indruk van jullie Acrobatieken gecombineerd met dans op de muziek van Druk van het junior songfestival.

 

17-02-2010   Op zaterdag 6 februari  deden Hans & Joanne en Jori & Eveline namens AcroRock Leidschendam mee aan de Krokus Cup, welke dit keer gehouden werd in Landsmeer. In de voorronde lieten de beiden paren die dansne in de C-klassen en in de D1-klassen wat steekje vallen.  De finaleronde ging een stuk beter, jammer voor Jori & Eveline dat de broek van Jori hen uiteindelijk in de steek liet, maar toch hebben ze goed gedanst en zijn ze verdienstelijk 3e geworden. Ook Hans & Joanne hebben naar kunnen gepresteerd, Hans was namenljk nogal verkouden, en kunnen tevreden zijn met een 3e plaats.
23-11-2009  

"Eens 'n Hagenees" was weer thuis in Transvaal!

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 november kwam de musical over het leven in de Haagse Transvaal thuis in de buurt waar het ooit begon. Er waren een drietal optredens van de musical Eens 'n Hagenees in de Julianakerk. De vrijdag was gereserveerd voor een aantal scholen met de groepen 7 en 8. Deze groepen kregen de musical te zien als onderdeel van een project over de geschiedenis van de wijk Transvaal. De muscial gaat over het leven na de oorlog in de jaren '50. Op de zaterdag waren een 2-tal optredens, een in de ochtend en een in de middag. Het thema van die dag stond in het teken van "De grote herrinering" en was bedoeld om de bewoners, oud en nieuw, uit de Transvaal met elkaar kennis te laten maken. AcroRock Leidschendam was ook bij deze voorstellingen weer van de partij om het Rock 'n' Roll straatfeest uit te beelden. De dansers waren Ron & JuliŽtte, Ted en Nettie, Pieter & Marijke en Richard en Marleen, en allen hebben er wederom van genoten!

Klik hier voor foto's van Rockin'Ronnie

Klik hier voor een recentie van Kimm van Transvaalkwartier

23-11-2009   Op zaterdag 11 november deden Hans & Joanne en Jori & Eveline namens AcroRock Leidschendam mee aan de 1e Rock 'n' Roll wedstrijd van het seizoen 2009-2010. Jori & Eveline deden mee in de D1-klasse en hadden stevige concurrentie van een 5-tal paren uit BelgiŽ. De wedstijd was ditmaal dan ook in het zuiden van Nederland in Geldrop en dus aantrekkelijk voor onze zuiderburen om deel te nemen. Helaas vielen Jori & Eveline hierdoor buiten de finale, maar desondanks zijn wij en zij tevreden met het resultaat: een 7e plaats. Hans nam met zijn nieuwe partner Joanne voor het eerst deel aan een wedstrijd in de C-klasse. Ondanks de zenuwen van Joanne en hier en daar wat kleine foutjes kunnen zij terugkijken op een geslaagd debuut met een vierde plaats.

 

 

 

 

 

 

Via de volgende link kun je het optreden van Jori & Eveline en van Hans en Joanne op video bekijken: video wedstrijd 07-11-2009. Veel plezier ermee.

20-09-2009  

"Eens 'n Hagenees" komt thuis in Transvaal!

Wegens ongekend succes en op veler verzoek komt op 20 en 21 november de musical thuis in de Transvaalbuurt in Den Haag!

wij van AcroRock Leidshendam zijn natuurlijk ook weer van de partij!!

Vanaf 1 oktober start de kaartverkoop bij TRANSVAALKWARTIER

23-07-2009   Start nieuwe seizoen op woensdag 26-08-2009, vrijdagtraining start op vrijdag 28-09-2009. Interesse? Een proefles is altijd gratis, dus wees welkom. Meer info: acrorock@planet.nl Het schema voor het seizoen 2009-2010 is te vinden onder het kopje Lessen & trainingen.   
23-07-2009  

Op zaterdag 4 juli was het dan weer zover. De afsluiting van het afgelopen seizoen met de jaarlijkse BBQ. De weergoden waren ons dit jaar bijzonder gunstig gestemd, waar zouden we dat aan verdiend hebben?. In ieder geval het weer was perfect, de wijn, bier, sapjes, sla en hapjes ook dus dat werd een avond lang genieten en bijkletsen met mensen die je al langere tijd niet had gezien. Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van een aantal dansers zoals Joanique die in Zeeland werkt en Badelog en Janneck die een punt hebben gezet achter hun danscarriere. Jammer maar we hebben vooral genoten om met jullie te trainen en te dansen en we zullen jullie zeker missen.

De foto's van Rockin' Ronnie zijn te bekijken op deze website: foto's BBQ 2009

19-06-2009   Arnoud & Francesca NK 2009

Op zaterdag 6 juni 2009 werdt het Nederlands Kampioenschap gehouden. Ditmaal was het danscircus neergestreken in Leeuwarden bji dansschool Saco Velt. De wedstrijd begon al in de middag, en de sfeer zat er die middag al goed in. Voor Acro Rock Leidschendam betraden Francesca Dieleman en Arnoud  Bakker de dansvloer in de D2-klasse. Arnoud & Francesca wisten al de ze dit jaar Grand Prix kampioen waren geworden in hun klasse, maar zouden ze ook Nederlands kampioen kunnnen worden? Eigenlijk was het op voorhand al een onmogelijk opgave. Door de elleboogblessure (val bij het turnen) waren ze geruime tijd niet in staat om te trainen. Jammer maar dat ze meededen was al een overwinning op zich.

 

 

Knap gedaan en toch 2e op het NK en Grand Prix kamioen. Een resultaat waarmee we Arnoud & Francesca vanharte willen feliciteren. Foto's van het NK zijn te bekijken op de site van de NRRA en bij dansschool Saco Velt.

 


 

02-05-2009   Jori & Eveline op het Open Benelux 2009Eveline van Putten en Jori Veldhuizen hebben op zaterdag 2 mei meegedaan met de Open Benelux Kampioenschappen van 2009.  Deze werden dit jaar gehouden in Hasselt, BelgiŽ. Voor Eveline & Jori was het hun 1e buitenlandse wedstrijd. Uiteindelijk zijn Eveline & Jori  9e geworden in de D-klasse. Kortom ze hebben prima gedanst en zijn een mooie ervaring rijker.

In 2010 zal het Open Benelux Kampioenschap georganiseerd worden in Eindhoven, om precies te zijn op 17-04-2010. Noteer dit alvast in je agenda!

Meer foto's van dit Open Benelux Kampioeschap 2009 zijn te bekijken op de site van de Belgische Bond.

16-03-2009  

twee eerste prijzen en een tweedeÖ een succesvolle avond.!!


Ron & JuliŽtteZaterdag 14 maart waren er wedstrijddansen bij dansschool Ponne in Badhoevedorp. Er waren diverse Rock & Roll- en BoogieWoogie-klassen. Acrorock Leidschendam was vertegenwoordigd in de klasse:
- Rock & Roll / D2 met Francesca Dieleman en Arnoud  Bakker
- Rock & Roll / D1 met Eveline van Putten en Jori Veldhuizen
- Boogie Old met Juliette en Ron Meurs

Ted en Netty waren ook weer van de partij als ons vaste publiek.
Ron en ik hebben helaas alleen de finales van de Rock & Roll gezien maar deze zagen er zeker goed uit.! Francesca en Arnoud straalden en de benen gingen heel strak de lucht in. Echt goed hoor. Ze hebben hun eerste prijs dan ook zeker verdiend gewonnen. Eveline en Jori mochten daarna hun kunsten laten zien. Ook dit zag er heel goed uit. De acrobatieken kwamen er vlekkeloos uit en Evelien kickt haar benen hoger dan ze zelf denkt. Ik zou niet graag in de schoenen van de jury hebben gestaan want het verschil tussen Evelien en Jori en het paar dat uiteindelijke eerste is geworden zou ik niet kunnen aangeven.! Maar, voor een eerste wedstrijd en dan een tweede prijsÖ complimenten hoor.!!

Voor Ron en mij was het ook een eerste wedstrijd in de Boogieklasse. Ik kan je zeggen dat ik dat toch nog best spannend vond. Het begon er al mee dat er een voorronde was. Daar hadden we nog nooit van gehoord.?. We mochten dus een extra dansje doen. Al met al hebben we de eerste prijs behaald maar ja, we hadden dan ook niet echt veel concurrentie ;-)
Het was een leuke avond en we kijken uit naar de volgende wedstrijd en hopen dan op iets meer concurrentieÖ

Tevens werd op deze avond de beker uitgereikt voor de dansschool met de gemiddeld beste prestatie per danser. Het jaar 2009 gaat in de boeken als de avond dat er maar liefst 2 dansscholen het beste presteren, dat waren dit jaar de organiserende club dansschool Ponne uit Badhoevedorp en Move your feet uit Belfeld. Nico Ponne stelde nog voor om de beker dan maar in 2-stukken te zagen, maar een meer pragmatische oplossing is dat de beker het ene half jaar te bewonderen valt in Badhoevedorp en het andere half jaar in Belfeld. Geen prijs als beste dansschool, geen nood volgend jaar heb je weer een kans.


Groetjes,

Juliette

Meer foto's zijn te bekijken op de site van dansschool Ponne.

18-01-2009   Op zaterdagavond 17 januari was de eerste Rock 'n' Roll wedstrijd in het nieuwe jaar. Deze werd gehouden in Wormer en georganiseerd door G.v. Kwiek. Het was een gezellige drukke wedstrijd met deze keer alleen Acro Rock en geen Boogie. De Acro Rock van dit moment kent veel jeugdparen en daarom was de wedstrijd gepland om te eindigen voor 22.00 uur. Gevolg was een lekkere vlot lopende wedstrijd.

Voor AcroRock Leidschendam kwamen 2 dansparen in actie; Janneck & Badelog de Lange met hun 1e wedstrijd in de B-klasse en Arnoud Bakker en Francesca Dieleman met hun allereerste wedstrijd in de D2-klasse. Janneck & Badelog hebben prima gedanst en zijn 3e geworden. Met Arnoud & Francesca ging het eveneens goed. Ze maakten geen maat of taktfouten en zijn verdienstelijk 1e geworden wn hebben daarmee tegelijkertijd hun eerste promotiepunt verdient. Dat hadden ze vooraf zeker niet gedacht en daar waren ze terecht heel blij mee. Kortom een leuke wedstrijd om op terug te kijken. Nu op naar de volgende wedstrijd op 14 maart in Badhoevedorp bij dansschool Ponne. Kijken of het weer zo goed gaat. Meer foto's van de AcroRockers uit Leidschendam zijn op het fotoalbum te bekijken

10-12-2008  

"Eens 'n Hagenees" op herhaling!

Wegens ongekend succes en op veler verzoek gaat de musical Eens 'n Hagenees op herhaling en wij van AcroRock Leidshendam zijn natuurlijk ook weer van de partij!!

De nieuwe shows in 2009 zijn op zaterdagavond 25 april (20.00 u), zondagmiddag 26 april (14.30 u) en zondagavond 26 april (20.00 u). Dit allemaal wederom in het schitterende knusse theater CulturA in Nootdorp.

De kaarten voor deze schitterende musical die het leven in de jaren '50 in de Haagse Transvaal zo schitterend weergeeft zijn te verkrijgen bij Kees Balm.

10-12-2008   In Graz (Oostenrijk) is op zaterdag 6 december het Russische danspaar Ivan YOUDIN - Olga SBITNEVA (RUS) wereldkampioen Acrobatisch Rock 'n' Roll 2008 geworden .
27-11-2008   Rock 'n' Roll straatfeestAfgelopen week-end was het dan eindelijk zover, de premiere van de muscial 'Eens 'n Hagenees'. Na de laatste generale repetitie op dinsdag 18 november waren wij van AcroRock Leidschendam er helemaal klaar voor!  Op vrijdag 21 november waren Ron & JuliŽtte, Ted & Nettie en Richard & Marleen net als de rest van het musicalgezelschap al vroeg aanwezig, zo konden we immers nog even de sfeer proeven in het theater CulturA in Nootdorp. Samen met Kees, Corina, Koos en Dirk zouden we ook nog even oefenen in het theater. Om acht uur begon de voorstelling en daarmee begon voor ons het wachten, immers wij moeten pas opkomen bij de laatste 2 nummers voor de pauza en daarna komen we direkt na de pauze nog een keer terug. Geduldig zitten we dan ookVoor de foto: eindpose achter het decor (muisstil) te wachten en hebben zo een aardig beeld van de vele verkleedpartijen van de zanger-acteurs. Tijd voor grappen en grollen is er ook nog genoeg. Het gekke is dat wij aan de achterkant wel de hele musical horen maar er niets van zien. Aan de reakties van het publiek te merken weten deze de scenes en soms gevoelige liedjes zeker te waarderen, gelachen wordt er ook om de vele grappen en humoristische anekdotes die er in het stuk zitten. Eindelijk is het dan onze buurt, nog wat onwennig lopen de heren op aan de rechterkant van de Steijnlaan en de dames aan de linkerkant. Waar zijn we ook weer beland? O ja in de jaren '50 waar we ons mogen uitleven op een heus straatfeest; vetkuiven, petticoats, suikerspinnen, vette Rock Ďní Roll muziek, dansen, spreidsprongen en

vlnr: Richard, Marleen, Ron, JulliŽtte, Ted en Nettie, de showdanses van AcroRock Leidschendam

andere acrobatische hoogstandjes. Het dansen gaat zeer goed en is voor een ieder een lust om naar te kijken. De zaterdag en de zondagvoorstelling die volgen gaan net zo goed, het publiek gaat net al wij uit z'n dak. De eerste recentie over de muscial van Kees Balm is ook ronduit positief. De recensent beoordeeld het dansen van AcroRock uit Leidschendam als "Uitbundige Rock 'n' Roll" en "Heel CulturA swingt mee". De gehele recentie kun je hier lezen. In het week-end van 28-29-30 november mogen we nog een keer en daar gaan we zeker weer van genieten!

Foto's van Rockin Ronnie zijn er uiteraad ook en die kun je via de volgende link bekijken: Foto's musical Eens 'n Hagenees.

07-10-2008   Marleen, Badelog, Janneck en Richard bij een Corvette

Op zaterdag 4 oktober waren we als showgroep te gast bij het jubileum feest van de Heartbeat Corvette Club in Hotel Vianen. Deze club bestaat uit gepassioneerde liefhebbers van deze mooie Amerikaanse auto, zoals je hier links op de foto kunt zien. Mooi en glimmend zijn ze en dat past wel bij onze danskleding. De link van Amerikaanse auto's naar Rock 'n' Roll naar het Acro Rock dansen is niet moeilijk en zo konden wij als gepassioneerde Acro Rock dansers onze show tonen. De reacties waren ronduit positief of zoals iemand op het forum van de Corvette Club schrijft: "Verder kregen we nog een leuke dansshow te zien en ik moet zeggen ze waren leniger dan ik". Ook wij hebben van dit optreden genoten; vooral de toegift door "vrijwilligers" uit het publiek te laten acrobatieken doet het altijd goed. Verder waren Pieter & Marrijke met dikke buik aanwezig om ons aan te moedigen. Pieter heeft van ons optreden een aantal mooie foto's gemaakt die je op de website van Pieter en Marijke kunt bekijken. Bedankt Pieter en Marijke!

Pose acrobatiekstukVoorwaartse dodesprongKlausAcrobatiek met publiek

06-10-2008   BBQOp zaterdag 26 juli was het dan eindelijk zo ver. We konden gaan BBQ-en, dit keer bij het nieuwe Partyhouse van Ted. Alle ingrediŽnten zijn aanwezig: het mooie terras van Ted, de Bar met de bardame Nettie, de BBQ-kok bij uitstek Ron met zijn lieftallige assistentie Juliette (of andersom?) en verder bijna alle dansers van Acro Rock leidschendam, zoals Mirjam, Arnaud, Francesca (net terug uit Italie), Jori (hoe doe hij dat toch met zijn handen), Eveline, Janneck, Badelog (ja ja ze moesten zich bijna gaan voorstellen), Richard, Marleen en de kids Manouk, Julia en Philine. Ansgar belde nog op dat hij het waarschijnlijk niet ging redden omdat hij nog een soepje ging maken voor de zieke Raluca (het is maar dat we het weten). Verder waren Pieter en Marijke al met de sleurhut vertrokken naar verweggistan; jammer voor hen want de BBQ smaakte prima en zelfs Pluvius heeft deze keer meegewerkt door het meeste water elders in Nederland te deponeren. Ted en Nettie bedankt voor de gastvrijheid en de organisatie!
06-10-2008   Jori & Eveline met een spreidsprongHet is alweer even geleden maar op zaterdag 21-06-2008 moest het Nederlands elftal een belangrijke wedstrijd tegen Rusland spelen. Iedereen weet hoe dat afliep. Gelukkig gebeuren er nog meer belangrijke dingen in deze wereld; wij van Acro Rock Leidschendam hadden een optreden bij twee oud-dansers van ons te weten Peter en Annie Verhoef. Peter en Annie en hun zoontje Boaz organiseerden op deze avond een actieavond om geld in te zamelen voor hun missie naar Angola. Voor meer info kijk op hun website: www.hope4angola.tk.

Het leuke aan dit optreden was dat we zouden dansen op een levende "Juke-box" ofwel het koor van Annie Supperís ready zorgde voor de muziek en de maat. Dit koor kan uitermate strak de maat houden dus dat ging helemaal goed. Voor Jori en Eveline was het tevens hun eerste optreden. Verder dansten voor de gelegenheid Marleen en Hans samen en deden Peter en Annie ook mee. Dit alles na welgeteld 5 minuten oefenen. Dus spannend was het wel of alles goed zou gaan, en dat ging ook goed en het was een leuk optreden. Grappig was vooral de toespraak van Peter dat het bij het Acro Rock gaat om vertrouwen hebben in elkaar en dat je door samen te werken veel kunt bereiken. Dit zullen ze zeker bij hun werk in Angola nodig hebben. Om deze metafoor te ondersteunen hebben Richard en Marleen een acro uitgebeeld; een keer zonder je partner (dat is heel raar hoor!) en daarna gelukkig weer samen, zodat je weet waar samenwerken toe kan leiden. Peter en Annie en Boaz veel succes met julliie onderneming en bedankt voor de leuke demo.

03-08-2008   Het nieuwe dansseizoen start op woensdag 3 september. Mocht je interesse hebben kom dan geheel vrijblijvend langs, een proefles is gratis. Waar: Gymnzaal Leenkamp in Leidschendam, Leenkamp nr.11 (bij DALTON & EMMAUS Basisschool, Kaart en route). Aanvang 20.00 uur. Aanmelden en voor meer informatie : acrorock@planet.nl
03-08-2008   AcroRock Leidschendam gaat optreden in de musical "Eens 'n Hagenees...." en wel op 21-22-28-29 en 30 November.

Tijdens de voorstelling graaft Kees in zijn jeugdherinneringen. Hij keert terug naar het Den Haag van 1956. Als tienjarige herleeft Kees zijn belevenissen in de Transvaalbuurt met conferences en zang en Rock 'n' Roll. Meer info vind je op de site van Kees Balm
 

10-04-2008   Op zondag 6 april waren wij van AcroRock Leidschendam aanwezig op de Delftse Jongleerdag 2008. Tussen 16-17 uur gaven wij daar een workshop Acrobatisch Rock 'n' Roll dansen en deze workshop is zeer geslaagd te noemen. Een kleine 30-tal, veelal jeugdige geÔnteresseerden kwamen op deze workshop af. Na een kleine 3 kwartier oefenen kunnen de enkele heren en vooral dames al een aardig stukje Acro Rock dansen. Van deze worskhop, van de worshop acrobatiek met kinderen en van het Open Podium zijn foto's gemaakt door Rockin' Ronnie die je op de volgende website kunt bekijken. Veel plezier ermee en tot de volgende keer?
27-03-2008   Op zondag 6 april geven wij tijdens de Delftse Jongleerdag een workshop AcroRock ofwel Rock 'n' Roll acrobatiek. Dus lijkt het je leuk om acrobatiek te combineren met dansen op leuke muziek kom dan naar de Delftse Jongleerdag. Meer info over tijden, prijzen, lokatie kun je vinden op de website van de Delftse Jongleerdag.
21-03-2008   Snoek

Afgelopen woensdag waren Ansgar & Annelies aanwezig voor een themales Acrobatiek. Ook dit keer lieten Ansgar en Annelies ons versteld staan met welk gemak zij verschillende acrbatische standjes konden uitvoeren. Het zag er zo gemakkelijk uit, maar als wij dan gingen oefenen viel het soms toch tegen. We hebben ons in deze 2 uur durende workshop bekwaamd in het maken van de snoek (zie foto), de bolk, de kikker, de stoel, de vlag, staan op schouders met als toetje de plank tussen benen, stut en de kleerhanger. Kortom begrijpt u het nog? Het was in ieder geval erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar!. Rockin Ronnie heeft ook alle standjes uitgeprobeerd met zijn camera. Bij Acrobatiek AcroRock Leidschendam kun je al deze foto's nog eens rustig bekijken. 

Vlag

Ansgar en Annelies bedankt voor de leuke workshop!

21-03-2008   Het TV optreden bij Rootz van alleen Pieter, Marijke, Ron en JuliŽtte kun je hier bekijken.
08-03-2008   De uitzending is geweest en Pieter & Marijke en Ron & JuliŽtte zijn een ervaring rijker. JuliŽtte is meteen in de pen geklommen en heeft van deze dag een leuk verslag gemaakt hetgeen je kunt lezen bij de verslagen of gewoon rechtstreeks: Verslag TV optreden Roots 08-03-2008
08-03-2008   Start van de nieuwe website van AcrorRock Leidschendam. Deze nieuwe website is een samensmelting van de websites Acrorock en Razzle Dazzle Leidschendam. Voor het AcroRock dansen in de omgeving Leidschendam, Den Haag en Zoetermeer moet je bij AcroRock Leidschendam zijn. Ben je geÔnteresseerd kom dan eens vrijblijvend langs voor een gratis proefles! Meer info en aanmelden: acrorock@planet.nl
08-03-2008   Pieter & MarijkeRon & JuliŽtteAcroRock Leidschendam bij Rootz op TV op zaterdag 8 maart om 19.00 uur op Ned3 bij de NCRV. Pieter & Marijke en Ron & JuliŽtte hebben op zaterdag 8 maart TV opnames voor het nieuwe programma Rootz van de NCRV gemaakt.  Wat de inbreng van de AcroRockers uit Leidschendam precies is moet je maar gaan bekijken tijdens de TV uitzending. In ieder geval wordt het heel leuk om naar te kijken, kijken dus!
30-11-2007  

Vandaag valt er wat te vieren, Marleen is jarig. De leukste verrassing is dat ons nieuwe logo klaar is!. De afgelopen weken hebben we het Janneck & Badelog niet makkelijk gemaakt. Waar bleef dat logo toch, het zou zo handig zijn om deze al te hebben voor de show bij gymnova. Maar goed wij wisten natuurlijk niets van jullie plannen. Danser van AcroRock Leidschendam dank voor het mooie logo.

Voor de niet ingewijden in deze regio: op de achtergrond staat een markant punt in Leidschendam, namenlijk de houtzaagmolen "De Salamander". Deze achtkantige molen is een opvallend en mooie molen gelegen aan de Vliet in Leidschendam.\

25-11-2007   Op zondag 25 november waren we voor de 2e maal met een dansdemonstratie te gast bij Gymnova Gymn uit Leidschendam. Ditmaal waren we aanwezig met een 5-tal danskoppels te weten Hans & Joanique, Pieter & Marijke, Janneck & Badelog, Ron & JuliŽtte en Richard & Marleen.  Ditmaal kregen de Gymnasten de 007 show voorgeschoteld en wederom was het publiek weer zeer enthousiast. Kortom het was erg leuk om voor dit publiek te dansen. Tevens was het leuk om te kijken naar de optredens van de verschillende Gymnova groepen. Foto's van het AcroRock optreden en van de dinsdaggroep van Nicole van Gymnova zijn te bekijken op de website van Rockin'Ronnie.
17-11-2007   Op zaterdag 17 november 2007 waren er in het Duitse Ingolstadt de wereldkampioenschappen Rock 'n' Roll in de A-klasse. Op dezelfde dag vond tevens het WK Formations voor junioren plaats.

Wij van AcroRock Leidschendam waren bij dit, voor iedere AcroRocker, onmisbare evenement aanwezig. Het avondprogramma was nagenoeg uitverkocht en daarmee genoten een kleine duizend toeschouwers van een avond vol show en sport op het hoogste niveau. Tijdens het middagprogramma liepen we reeds vele 'bekende' Nederlanders tegen het lijf, leuk om elkaar zo te ontmoeten.

In de A-klasse zijn Maurizio Mandorino & Jade Mandorino uit Zwitserland wereldkampioen Rock 'n' Roll 2007 geworden. De volledige uitslag van de A-klasse kun je vinden op de site van de WRRC.

Bij het WK Rock 'n' Roll Formaties voor de junioren is het team Hydrorock uit Slowakije eerste geworden. Ook hiervan kun je de volledige uitslag bij de WRRC nalezen.

Foto's van dit WK kun je vinden op de volgende website: foto's WK 2007 Ingolstadt. Andere foto's kun je op de site van de Belgische Rock 'n' Roll en Boogie Woogie Federatie bekijken.

De videos van de kersverse wereldkampioenen kun je bekijken in de videosectie. Veel plezier ermee.

12-11-2007   Op zaterdag 10 november deden Hans en Joanique mee aan de 1e Rock 'n' Roll wedstrijd van dit seizoen. Ditmaal waren we te gast bij G.V. Kwiek uit Wormer. Het was een leuke en vooral een zeer druk bezochte wedstrijd. Met name waren er veel beginnende jeugd Rock 'n' Roll dansers, erg leuk om te zien. Hans en Joanique zijn uiteindelijk geÔndigd op een derde plaats in de C-klasse; helaas voor Joanique was zij aan het einde van de serie het even kwijt en stonden ze daardoor een moment stil op de dansvloer. Jammer maar voor de rest hebben ze goed gedanst en gingen de acrobatische figuren erg goed. Voor Joanique en Hans een goede generale voor de demo op zondag 25 november bij Gymnova in Leidschendam.
19-09-2007   Danspartner gezocht: Ben je een jongen tussen de 14 en 18 jaar oud en lijkt het je wat om te acrobatieken en te dansen met een meisje van 14 met turnachtergrond? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de trainers van Acro Rock Razzle Dazzle Leidschendam: Richard of Marleen Vermeulen. Tel.     070-3018702 of mail ons acrorock@planet.nl
08-07-2007  
03-07-07  
Op vrijdag 29 juni was het dan zover. De BBQ op de Kaag waar we gebruik konden maken van het vrachtschip MS Stormvogel van de HWS - Baron van Pallandtgroep. Van onze gastheren hebben we begrepen dat de Stormvogel een stalen vrachtschip is uit 1925. Het unieke aan dit schip zit in de 1 cilinder motor uit 1927, van dit type de enig nog werkende motor in Europa. Meer geschiedenis over deze boot valt te lezen op de site van de HWS - Baron van Pallandtgroep.
Kortom alle ingrediŽnten zijn aanwezig voor een heerlijk zomerse BBQ aan het water. Helaas viel dit alles zo ongeveer letterlijk in het water aangezien we last hadden van typische Hollandse zomerweer. Marleen, Hans en Richard waren wat eerder aanwezig om alle benodigde spullen vanuit de auto over te laden op het vrachtschip. Hiervoor maakten we gebruik van een van de kleinere boten. Bij voorbaat leverde dit al de nodige hilariteit op bij Marleen en Richard. We zagen Nettie en Marijke al beteuterd aan de kant staan als ze er achter kwamen dat ze eerst een boottochtje mochten maken. Het typische zomerweer maakte dit allemaal nog leuker. Inmiddels waren wij op het vrachtschip aangekomen en in een 1 seconde durend overleg met Hans besloten we om, gezien het typische zomerweer, niet te gaan BBQ-en, maar gebruik te maken van de keuken van de Stormvogel.

In de tijd dat Marleen en Richard bezig waren met het uitpakken van de spullen en deze een plek te geven in de boot kreeg Hans nieuwe klanten voor de overtocht. Tot zover niets aan de hand. Hans was zo vriendelijk geweest een tweetal luiken op het dek open te laten, geen probleem totdat het typische Hollandse zomerweer weer eens om de hoek kwam kijken met een heuse stortbui. Het 1e luik was redelijk snel gesloten alleen het 2e luik bleek zo 123 niet te vinden. Op het dek lagen nog een aantal houten tafels dus deze maar over het gat geschoven en zo waar was het binnen weer droog. Hierna kwam de 1e lading met verdronken schepelingen binnengedruppeld; Ted, Nettie (ik heb mijn haar nog net gedaan (was echt niet te zien hoor), Melissa, Kelly, Ron, Juliette, Joanique, Jan-Paul en Marieke, het waren net verzopen katjes. Met de volgende pont kwamen Ansgar, Geraldine, Pieter, Marijke, Janneck en Badelog mee. Marijke was van deze overtocht al 'zeeziek' geworden en heeft nog serieus overwogen om dan maar op dit schip te blijven totdat deze over 2 weken weg zou varen.
Toen iedereen present was, was het leed onder het genot van een drankje en een hapje weer snel geleden. Het koken in de studentikoze keuken, waar vooral Joanique even moest omschakelen ging verassend snel en de koks wisselden ook in een rap tempo van team en samenstelling. Na het toetje bleek dat het typische Hollandse zomerweer te zijn overgewaaid en konden we op het dek genieten van een zeer mooi ondergaande zon wat een mooi kleurenspel opleverde.Hierna is een groot deel nog mee geweest om een rondje te gaan varen in de ondergaande avondzon. Erg mooi. Aan het einde van de avond mochten we weer met het "Pontje" van Hans over om naar huis te kunnen gaan. Al met al een gezellige avond met typisch Hollands zomerweer met Hollandse landschappen. Meer fotos van de BBQ van Razzle Dazzle Leidschendam zijn te bekijken op de volgende website: BBQ 2007. Dit alles met dank aan Rockin'Ronnie.

 

 

 

19-06-07

  Op zaterdag 16 juni werd het NK rock & roll en Boogie Woogie gehouden in Wormer. Deze wedstriijd werd georganiseerd door G.v. Kwiek in samenwerking met de NRRA. De wedstrijd begin in de namiddag in de sporthal die voor deze gelegenheid was omgetoverd tot een sfeervolle danszaal. Een beetje aankleding maakt het al gauw sfeervol en de auto van Gerrit Wolkers was zeker een blikvanger. Voor Razzle Dazzles Leidschendam kwamen dansend Pieter en Marijke in actie in de D2-klasse. Ze hebben lekker en goed gedanst en werden op hun 1e NK uiteindelijk 3e. Hiermee willen wij ze natuurlijk van harte feliciteren. Zelfs het Rad ging Marijke goed af. Als supporter van Razzle Dazzle Leidschendam waren aanwezig Ted en Nettie en Rockin' Ronnie met zijn dochter Kelly en speciaal voor Marijke en Pieter was de zus van Marijke met haar gezin aanwezig. Verder waren Marleen en Richard als jury aanwezig op dit NK. Kortom het was gezellig zo met elkaar. Rockin' Ronnie heeft van het NK foto's gemaakt die je via de volgende link kunt bekijken: Foto's NK 2007.
 

 

 

06-06-07

  Op woensdag 23 mei was er wederom een themales; ditmaal Salto's springen. Eindelijk mogen de dames echt eens proberen of ze kunnen vliegen. De heren worden hierbij gedegradeerd tot trampoline, helaas voor de heren, maar al met al was het wel erg leuk. Rockin' Ronnie heeft van deze themales foto's gemaakt die je op het volgende fotoalbum kunt bekijken: Salto Springen 2007