Help

  • U bent hier:
  • Home
  • Help

Help

Systeemvereisten

Mijn website is gemaakt met behulp van de nieuwste standaarden en getest op Microsoft Explorer 5 en op moderne versies van alternatieve browsers zoals Mozilla Firefox en Opera.

De internetpagina's zijn ontworpen voor het schermformaat 800 x 600 pixels. Indien een kleiner schermformaat wordt gebruikt, komen de pagina's minder tot hun recht.

Navigatie

De presentatie van mijn website is opgebouwd uit de onderdelen hoofdmenu, servicemenu, kruimelpad alsmede de inhoud met contextmenu (rubrieken):

Het hoofdmenu is bovenaan alle pagina's zichtbaar en biedt de gebruiker de mogelijkheid rechtstreeks tussen de portals te wisselen. Het hoofdmenu omvat de volgende elementen: home, nieuws, incontinentie, behandeling, e-catalogus, dossiers en webgids.

Voor ieder portal is er een contextmenu voorhanden. Deze is te vinden aan de linkerkant onder het kopje rubrieken. Met de contextnavigatie kan de gebruiker verder doordringen in de diepere lagen van de internetpresentatie.

Het kruimelpad geeft aan waar u zich precies bevindt op mijn website. Middels dit systeem kunt u eenvoudig terugspringen naar eerder bezochte pagina's of niveaus overslaan.

In het inhoudelijke gedeelte krijgt u de teksten, afbeeldingen enz. te zien, waaruit de inhoud van de presentatie bestaat. Onderaan een pagina kunnen gerelateerde documenten om te lezen of links naar externe bronnen zijn toegevoegd.

Afdrukken

Gebruik de afdrukfunctie van uw browser om pagina's af te drukken.

Toegankelijkheid

Veel informatie, diensten en services zijn tegenwoordig uitsluitend via het internet beschikbaar. Internetpresentaties kunnen echter barrières bevatten en diegenen buitensluiten die bijvoorbeeld slechtziend of blind zijn. Het zogenaamde W3C, een soort coördinatiecentrum voor het World Wide Web, heeft daarom al enkele jaren geleden aanbevelingen gedaan voor andere concepten, ontwerpen en programmering van webpresentaties, waardoor ook mensen met uiteenlopende vaardigheden de mogelijkheid geboden krijgen op het web te surfen.

Bij de ontwikkeling van deze site is geprobeerd zoveel mogelijk aan de voorwaarden van het W3C te voldoen.

Laatst bijgewerkt: 07-12-2006