Onderweg met Struinbulletin Wandel met Struinbulletin door de natuur Op pad met Struinbulletin
  Home                  Actueel   Maasduinen                                        Limburg Overig      Lees Natuur            Contact           Reacties
     Nijmegen            Groesbeek          Mook Plasmolen  

REACTIES

Hieronder vind je reacties van wandelaars  en  bezoekers van deze site. 


Ervaringen van bezoekers met deze site of  struinroutes.


Bronnetje


13 oktober 2019
Reactie van Xandra Dijkhof op
Struin 9 Vaals - Akens Bos.

Beste mensen,

Gisteren hebben we voor de tweede keer de wandeling door het Akense Bos naar het vroegere Moresnet gelopen. Het is een prachtige wandeling waarvan de beschrijving helaas niet meer klopt. Vorig jaar hebben we deze al een keer gelopen. Ook toen ging het ook mis. De route klopt tot aan de blauwe brug bij de grote verkeersweg Lutticherstrasse. 

Met vriendelijke groet,
Xandra Dijkhoff 

Overasseltse vennen


digitalis
16 augustus 2016
Reactie van Marcel  op Struinroute 13 Well Knikkerdorp

Allereerst lof aan de makers die al deze routes maken.
Afgelopen zaterdag liepen wij route struinbulletin 13. Na ongeveer 5 km konden wij het juiste pad niet meer vinden. Dit was bij de korte route.

Tekst:  'Maak na de passage van de zijpaden van de rode paaltjesroute de bocht naar links\'. Onduidelijk was wat bedoeld is met \'de passage\'. Bij het eerste straatje naar links (mountainbikeroute) kwamen wij uit op een driesprong ipv een kruising. Helaas hebben wij toen de wandeling moeten afbreken.. 

De tekst die u nu schrijft (zie aangepast bulletin) is een stuk duidelijker. We hadden dus gewoon nog even rechtdoor moeten lopen. Op het punt waar wij linksaf waren geslagen was zelfs in de verte geen bocht naar links. Maar we hadden dus door moeten stappen. Goed voor de volgende keer.
Ik woon best wel een eindje uit de buurt: Gouda. Ik kom oorspronkelijk uit Limburg en de natuur is zuidelijker toch wat meer aanwezig dan in de Randstad. Eén van de redenen om even een stukje met de auto te gaan rijden.
 Ik ben dan ook erg blij dat ik de Struinroutes heb gevonden op internet. In de wat langere wandelingen voorziet Staatsbosbeheer niet altijd, dus dit is voor mij een uitkomst.

Groeten
Marcel
Overasseltse vennen

Zomerkleur
4 augustus 2015
Reactie van Hein Tilborghs op Korte Struin 9   Plasmolen

Een geweldige wandeling in het st jansbos en plasmolen.  Een van de leukste die wij dit jaar hebben gemaakt. Ook route goed beschreven. Alleen het  'gerooide' bos nabij de voormalige villa van Verschuer, was al weer stevig aangegroeid.

Wij – mijn vrouw was er ook bij -  wandelen niet alleen voor de natuur maar ook voor de cultuur(historie). Eigenlijk mis ik dat wel een beetje. Zo lijkt het mij dat de twee vennetjes waar het in de wandeling over gaat twee van de vijverpartijen zijn geweest die bij de verdwenen woning van baron Verschuer hoorden. Dat idee ontstond bij mij later, toen ik ‘rondstruinde’ op internet.  

Met baron Verschuer is het toch goed gekomen. Een nakomeling was kamerheer of zoiets van Beatrix. Nogmaals dank voor de mooie zondag die jij ons bezorgd hebt!  

Hein Tilborghs

Overasseltse vennen

Struinbulletin op Twitter https://twitter.nl/Struinbulletin