Op 6 juli 2006 vereerden Ambassadeur David Payton en zijn vrouw Adriënne ons met een privé bezoek. Uiteraard werd ook het monument bezocht.

    

Met Kerst 2005 kreeg ik een digitale camera cadeau. Dit was mijn eerste foto:

Op 17 november 2005 bezochten First Secretary Ms. Hay van de Nieuw Zeelandse ambassade, Flight Sergeant Chris Kimber van de Britse ambassade en Reverend Glyn Williams het monument nogmaals samen met Ria en Nico Schmieder en legden er bloemen.

          

In de zomer van 2005 bezochten Max and Eileen Lambert het monument. Max is de schrijver van het boek "Night after night" (New Zealanders at Bomber Command)* waarin ook het verhaal van mijn vader beschreven staat.


Mrs. en Mr. Lambert en Dhr. Muijsers
* "Night after night" (New Zealanders at Bomber Command)
    ISBN: 1869505425

In mei 2005 bezocht een groep Britse veteranen Midden Limburg. Bij het monument werd een krans gelegd namens diverse Britse Regimenten die in dit gebied gevochten hebben.


Major Jones

In April 2005 tijdens het bezoek van Noel en Annette Fisher brachten ook Flight sergeant Chris Kimber van de Britse Ambassade en Reverend Glyn Williams een bezoek aan het monument. Tijdens een intieme en emotionele korte plechtigheid zegende Glyn het monument.

In April 2005 kregen we bezoek van Noel en Annette Fisher uit Nieuw Zeeland. Noel is een familielid van Horace Callow. We hebben samen een paar heerlijke dagen doorgebracht en natuurlijk brachten ze ook een bezoek aan het monument en aan de begraafplaats Jonkersbos in Nijmegen.

In November 2004 bracht First Secretary Ms. Hay van de Nieuw Zeelandse Ambassade een bezoek aan het monument.Van dhr. Vossen (eigenaar van het land waar de Lancaster gecrasht is) kreeg ik onderstaande foto. Na zoveel jaar is nog altijd te zien waar het vliegtuig neer kwam: