Het heeft zo moeten zijn,


In Heythuysen ben ik bij de familie Vossen op bezoek geweest, de eigenaren van het stuk land waarop het vliegtuig is neergekomen en ze hebben me de exacte locatie van de crash laten zien. Dhr. Vossen had zelfs foto’s waarop je kon zien dat nu nog, bij droog weer, de plek te zien is waar het bomgat is geweest. Binnenkort ga ik waarschijnlijk met iemand anders hier naartoe om te zoeken naar resten van het vliegtuig die er nog schijnen te liggen.

Door het internet kreeg ik contact met zoveel fantastische mensen, dat uw verhaal, met foto en al, nu zelfs wereldwijd te lezen is op een Nieuw Zeelandse website. Men heeft daar het geheime document laten beoordelen door een deskundige en deze heeft ons laten weten dat het heel belangrijk, dapper en goed is geweest dat u deze spullen heeft verstopt. Hij liet me weten dat ik maar trots moest zijn op mijn vader, maar pap, dat was ik allang!
Ik heb een vriendin gevonden in Nieuw Zeeland die net als ik, alle gegevens over een bepaald toestel en zijn bemanning probeert te achterhalen, en er is op dit moment zelfs een journalist in Nieuw Zeeland die bezig is een boek te schrijven over de lotgevallen van het 75e squadron. Uw verhaal zal hierin uitvoerig worden beschreven.

Zo ziet u pap wat voor gevolgen dit allemaal heeft gehad. U zei zo vaak “Maak d’r geine kal van”. Daar heb ik me niet aan gehouden, maar daar heb ik geen spijt van. Nee, ik ben er trots op wat u heeft gedaan en dat mag iedereen weten. Bovendien was er nog iets wat u altijd zei: “ut haet zo motte zeen”

Ria


vorige
1 2 3 4 5 6